Ftos_72 PrensS_annesi ay keşke benimde gelse normal görünüyor ama erken olsun istiyorum sıkıldım beklemekten 😅😅
Deletedmom_110 Oguzhanberraselina Geçen cuma girdim ilk çatı muayenesi de 35 te gel yapalım dedi doğumu da o zaman konuşacakmisiz siz ne durumdasiniz🥰
Cnsl32 Senaa-senn1006 36+5 olduk hiç sancı çıkmıyo nst de bekliyoruz bakalım bu günlerde üstümde öyle bi halsizlik varki parmağımı oynatmak istemiyorum🤦🏻♀️
Elizzannesi Senaa-senn1006 evet sezeryan olacak 10 yıl önce sezeryan olmuştum aslinda normal olabilir ama kordonlarimi baglatacaim onyuzden sezeryan istiyorum
Oguzhanberraselina Deletedmom_110 ben daha nst ye girmedim 2 hafta sonra gidip giricem ve çatı muanesinede ayin sonunda giricem biraz endişeliyim açıkçası o zaman doğum şekli karar verilcek 👣😍🐣
Deletedmom_110 Oguzhanberraselina çok heyecan var demi nasıl olacak falan endişeler başladı bende çok heyecanlıyım😊
Portakalll Tam bugün 37 haftalık olduk nst de 0 sancı :) başından beri bu kızın nazlılığıyla uğraşıyoruz ne yüzünü gösterir ne cinsiyetini ne de gelmeyi düşünür
Nurcanyks Senaa-senn1006 35+2 doğuma 33gun kaldı dogum7temmuz gözüküyor hastane çantam hazır her şey hazır kızımı bekliyorum sağlıkla gelir inş🤲🏻🥰🥲
Bebisiannesi Senaa-senn1006 34+6 15-20 gün sonra nasip olursa doğum olacak ama ben erken buluyorum 🤷♀️
Tatlissannee12 Rabiaugur planlı sezeryan da gün almak için kaçıncı haftada doktorumuzla konuşabiliriz 33 haftalığım doktorumla doğum şeklini konuşabilir miyim yoksa erken mi🫣
Rabiaugur Tatlissannee12 genelde 34 haftadan sonra başlarlar konuşmaya doğum şekline karar verdiyseniz konuşabilirsiniz