Nazendemm Senaa-senn1006 ben bugün 40+1 oldum aynı durum bende de var kendi gelmezse suni sancıyla gelecek her gün sancım gelsin diye dua ediyorum
Smyye1B Senaa-senn1006 36+4 ilk Gebeliğim olduğu için kasılma sancı bilmemne anlamıyorum 🤭 Pazartesi kontrolüm var çatı muayenesi olucam ☺️
NeseA 36+4 haftalik gebeyim:) kasılmam ve sertleşme çok nstede şancı çıktı doktor doğum görünüyor dedi. Bekliyorum:) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 😘🤲🏻
meir22 NeseA aynı gündeyiz doktorum bana da her an gelebilir dedi ama hiçbir belirtim yok ne zaman gelir ki?😅 sağlıkla gelsinler öncelikle🙏🙏🤗
Ftos_72 37+3 çok az kaldı 🤒 38 de gelsin istiyorum bugün Eşimin arkadaşın bebeğini gördüm 3 günlük öyle küçük tü ki elime aldığım gibi verdim korktum alamadım saatlerdir onun korkusu içimi sardı ne yapacam ben diye ilk gebelik 😥🥹
Senaa-senn1006 Ftos_72 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kendi bebeği olunca insanın farklı oluyor hiç korkmayın 🙃
Birkuzucukbeklerken Ftos_72 kendi bebegin olunca korku felan olmuyor merak etme canim hatta surekli kucaginda olsun öpüp kokla istiyorsun
Elizzannesi Senaa-senn1006 evet sezeryan olacak 10 yıl önce sezeryan olmuştum aslinda normal olabilir ama kordonlarimi baglatacaim onyuzden sezeryan istiyorum
simayorunn Senaa-senn1006 31+4deyiz bugün karnımda tek bir yere toplanıyor ve o kadar ağrıyor ki karnım sanki regl ağrısı gibi tam geçti diyorum 1 saate geri geliyor şuan bunu yazarken bile çok fena ağrım var normal mi sizce 😥 doktoruma mesaj atmayi düşündüm sonra ağrım geçer gibi olunca yazmadım şimdide saat çok geç oldu kontrolümüz de haftaya napmaliyim 🥲
Senaa-senn1006 simayorunn tek bi yere toplanabilir canım ama doğum ağrısı biraz daha farklı oluyor korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama için rahat etsin yine de yaz doktoruna
Turkaninalli simayorunn Bu durum benimde başıma çok geliyor. Kendini içerde bir noktada topluyor ve orası o kadar sertleşiyor ki benim de canım çok ağrıyor. Bu da neyin belirtisi bende merak ediyorum çünkü gün içerisinde sürekli yapıyor