Deletedmom727272 Bamyacik uff Abc parfumia mor olan A101’lerde satılıyor, öyle bi koku ve kalıcılık yok kurutucudan bile buram buram kokarak çıkıyor Ama küçük kutuları tek dezavantajı bu😑
Gzmnrr Yumoş vanilya, yumoş aloevera, yumoş lilyum neredeyse hepsini kullandım kızlar ama aynı sorun bende de var kuruyunca gidiyor koku. Bazen eve astığımda bile gidiyor kaç kapak döksek anlamadım ki 😆
NeseA Bencede yumoş:) şimdi biz bunu dedik die bunada zam gelir 35tlden alıyorum. Daha önce pembesini kullanıyordum. Şimdi sarı hanımeli aldım oda çok güzel kokusu kalıcı:)
NeseA Gzmnrr evet doğru söylüyorsun bi ara indirime düşmüştü ama para yoktu:) bide migros bize baya uzak. Bebek kanala iyice yerleştiği için fazla yürüyemiyorum. Bende bize yakın mahalle marketinde alıyorum.
Mysaa Bamyacik a dan z ye bende yumos bingo vs vs herseyi kullandım geçenlerde tesadüf bim bulut pembe renk sihirli parfüm kürecikleri diye bi yunusatıcı var onu aldım bi denim dedim daha doğrusu o kadar mı güzel kokar ve çamaşırda kalıcı hem makineden cıkarırken kokuyor hem assam dahi kokusu dolapta bile gitmiyor çoraplarım iç çamasırlarım çok tatlı kokuyor 😊
irem_ctn7 Peros- sarı olanı kullanın aşırı güzel ve kalıcı bir kokusu var. Yumoş pembe olanı da güzel ama alışınca koku size gelmiyor.
Basaktrk Bamyacik canım Bingo lovely dolapların içi ev hep bundan kokuyor kokusu kalıcı uzun süre çamaşırlardan çıkmıyor hatta toz persiliyle birlikte kullan tam kombo 😊
NeseA 1234momsss vallah öyle her gün zam her gün zam. Iyice bizi salak yerine koyuyorlar gerçekten artık durmalı bu zamlar. 1 kilo toz şeker 25bucuk yapmışlar Allahtan korkmazlar
Nisan16 Bamyacik yumos amber kokusu efsane birde sıvı deterjan olarak perwol mor olanı kullanıyorum oda baya kalıcı