Ezonusss Kııııııızlar 🫣 6. Ayda kaç kilo aldınjz ben 9la ilerliyorum 🫠 sanırım çok meyve ve ekmek tükettim 🦦
Minnosunannesiii Ezonusss ben 27+5 sanırım 2 kilo aldım. Zor geçiyor hamileliğim genelde kilo verdim. Ama çook ağırlaştım
Emossk Ezonusss 34 hafta 8 kilo tam buğday ekmeği yiyin meyveyi azıcık azaltın zateen yaz günü almazsınız
hurrem_sultan Bende 28 haftalık +10 kiloyla devam ediyoruz inşallah 15 kiloyla tamamlarım çok ağır hissediyorum ekmeği kestim yulaf falan yicem artık
hurrem_sultan Merve6334 evet valla yapacak bişey yok doğuralım da gerisi Allah kerim veririz bi şekilde
PrensesAnnesi- Ben 28 kilo aldım kızlar doğumuma kadar bugün 29 gün oldu 20 kilo verdim sıkıntı etmeyin keyfinize bakın gidiyor ister istemez çok tatlı hamur işine abanmazsanız
Ftskoc PrensesAnnesi- her insanin gitmiyor malesef. Doğumdan sonra 13kg gitti ama 25 kg almıştım. Oğlum uc yaşını doldurdu hala veremedim. İkinciye hamileyim 😂
Ezonusss PrensesAnnesi- hamur işi allahtan yok ekmekten başka ama yeniyor meyve falan derken 🫣 bu arada çok iyi gitmiş kilon özel bir şey yaptın mı emziriyor musun
PrensesAnnesi- Ftskoc ben biraz çabaladım heralde ama günde üç litre su içiyorum nerdeyse bir saatte bir emziriyorum çok fazla gitti bende anlayamadım 😄
Cekinom 24.haftadayım 12 kilo aldım. Dr kızdı diyet yapmaya çalışıyorum ama iştahım çok açıldı. Daha fazla kendim kilo almak istemiyorum bu kiloda kalıp bebeğimin kilo almasını sağlayabilir miyim sizce
Nazile34 Cekinom tabikide böyle bişey mümkün. Beslenme danışmanlarından destek al eğer mümkünse. İnstagramda buse kemanoğlu var onu takip edebilirsin
Hande123- Cekinom diyetisyene gidebilirsiniz,ben de yuksek kiloyle hamile kaldim 84 kiloydum,suan 20 haftalik hamileyim 81e dustum.Her hafta diyetisyene gidip tartiya cikicam dusuncesi istahimin acilmasina izin vermiyor
hilal_avsar1 Cekinom bende aynı senin gibiyim çok fazla iştahım açıldı ve birden aşırı kilo almaya başladım 24. Haftadan sonra bebeğim kilo almaya başladı ama ne çare kendim de hala alıyorum hamile kaldığımda 72 kiloydum şu an 7 aylık 85 kiloyum
cagla0cagla Bende ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım 10 kilosunu verdim 10 kilosu 3 yıl kaldı benimle şuan ikinciye hamileyim 22 haftalık olduk 6 kilo aldım ilkine göre daha az almaya çalışıyorum bu sefer inşalalh çok almam daha
Oesra Aya kadar yaklaşık birer kilo aldım şu an 9 a gireceğim 10 kilo aldım hedefim 11 12 kilo ile kapatmak.