Bahar0101 Arkadaşlar ben 11 haftalık gebeyim ve kusarken burnuma kusmuk kaçtı ve yutkunurken farkediyorum orda çıkması için ne yapmalıyım burnumdan su aldım ama bana mısın demiyor
kuzucumoglum Bahar0101 geçen bendede öyle ağzımdan burnumdan geldi dedikleri bu olsa gerek oyle kotu oldum ki geldim gittim burnumu sildim
Bahar0101 Nasıl çıkardınız lütfen yardım edin Allah korusun uyuduktan sonra nefes borusu falan kaçar diye korkuyorum
Melisakrtl Bahar0101 banada oldu ben cok hizli bir sekilde burnumu bosaltmaya ( himsirmak) calistim oyle oyle geciyodu :/ ona fazla bisey yapamazsin aslinda bendede cok oldu
Bahar0101 Melisakrtl bende öyle yaptım ama kurtaramadim bogulacaktim resmen gebelik başından belli kusuyorum böyle oluyordu ama çıkıyordu bugün çıkmadı ne denediysem
Melisakrtl Bahar0101 kusarken kasma kendini burnuna gitmez saliver gitsin biliyorum cok rahatsiz edici bisey ama katlanacaksin bir sure :/ bende ne yaptiysam cikaramiyodum zamanla bitecek
Bahar0101 Melisakrtl çok teşekkür ederim Allah razı olsun sürekli kusuyorum ilkdefa boyle uzun süre kalınca korktum açıkçası
Melisakrtl Bahar0101 ben bu kusmaktan 7kilo verdim hamileligimde hastanede yattim gunde abartmiyorum 10 15 kere kusuyodum Allaha sukur gecti hepsi sendede gecer ama bisey olmaz korkma rahat ol zaman cok cabuk geciyo :) Allah sendende razi olsun sagol
irembzc Mide bulantısı aşırıysa bulantı bilekliği öneririm canım bende çok çekiyordum 2 gündür kullanıyorum baya rahatlattı ebebekte uygun araştır bence yetişkinler için olanı al
Bahar0101 irembzc yaa faydası olur mu acaba banada ben çok çekiyorum 4 kg verdim yemek yiyemiyrm meyveyle ayakta duruyorum
Bahar0101 Melisakrtl bende ne yesem çıkıyor bir insan su içmekten tiksinur mi zorla içiyorum çok zormuş annelik
Melisakrtl HanifeAhmet cok kilo veriyosan doktoruna soyle hastaneye yatisin yapilsin serumlarla vitaminini al ben ruh gibiydim esim sesleniyodu tepki vermiyodum cok zor gecirdim sen oyle olma cok kotuysen soyle doktoruna
HanifeAhmet Melisakrtl beni yatırıyordi doktor ben yatmadım hastaneye abim sağolsun evde tedavi uyguladık doktor ne dediyse abim o serumlardan getirip taktı bana hastane ortamında daha kötü oluyordum çünkü böyle bir şansım vardı Allah’tan 😅 ama şimdi çok şükür 1 haftadır iki kere kustum sadece
Bahar0101 Melisakrtl bende şuan öyle bir ilaç içerken içiyorum bebeğime yetersiz geliyorum gibi hissediyorum ama elimde değil:(