Nsnese sareninnannesii ay ne alakası var ya böyle hurafelere İnanmayın yani sırf millet böyle diyor diye başka doktora cinsiyet baktırmaya gitmeniz bile komik
sareninnannesii Nsnese neden komik olsun anlamadım ilk hamileliğim hayatımda ilk defa deneyimlediğim bir duygu elhamdülillah. çevremde bir tane hamile bile yoktu bekarken tecrübesiz ve heyecanlıyım istersen 100 tane doktora gidip yine cinsiyetini sorabilirim bu neden komik geliyor anlamadım. çevremdekilere kız diyorum zaten onlar erkek gibi dedi diye aa onlar dediyse kesin erkek hadi baktıralım tekrar demedik zaten alt tarafı emin olmak istiyor insan
Mercimekos sareninnannesii ay bana da çok diyorlar erkek bebeğin, karnın erkek karnı gibi, üç doktora gittim üçü de kız dedi 🤣
Feyzaerturk sareninnannesii Benimde kızım olacak ama görenler genelde erkek göbeği diyor oğlun mu olacak diyor 😂
Tupbebekile sareninnannesii ben karnım büyümeye başladığımdan beri yaşadım. Doğuma giricem 2 gün sonra gene aynısınındiyip durdular sürpriz yapar erkek çıkar diye. Kulak asma canım cinsiyetini doktorun dediğinden farklı olması pe k muhtemel değil karın yapıla alakalı
Hil38 23 haftalık olduk bana genelde bebeği evde mi bırakıp geldin, hani bebek nerde, hamile olduğuna emin misin gibi saçma espriler yapıyorlar 😀sen kimin ne dediğine bakma ultrasonda görünenden daha iyi bilecek değiller ya
NeseA sareninnannesii başka doktora gitmene gerek yok çevrene net cvp ver. Karınla içerdeki bebişin bazen hiç alakası olmuyor. Sen yavruna odaklan kızda erkekte Allah vergisi. Sağlıkla doğsun inşallah
sareninnannesii NeseA herkese kız diyorum zaten.. kontrole zaten gidecektik dedik birdaha soralım da içimiz bi rahat etsin☺️ amin teşekkür ederim 🥰💗
sareninnannesii Cnrmom doktora güvenmemek değil ister istemez herkes söyleyince içimize şüphe düştü son bi baktıralım kontrole gitmişken dedik içimiz rahat olsun diye ☺️ postuda aynı durumda olan var mı merak edip açtım iyi ki açmışım içim rahatladı açıkçası🌸😌
Cnrmom sareninnannesii benimde erkek karnı sipsivri ama kızım oluyor ☺️ Oyüzden boşverin hamileliğinizin keyfini çıkartın 🌸
sareninnannesii Mavisperi hahah 😂😂 bana da tanımayan kişiler sormadan direkt erkek mi diyor hayır kız dediğimde şaşırıp karnıma bakıyorlar tekrar sonra hayırlı doğumun olsun diyorlar filan😂😂😂
NeseA sareninnannesii tabiki sorabilirsin karnının şekli değişmeyeceği için çevren demeye devam edicek herşeyin hayırlısı inşallah 😘
sareninnannesii Cnrmom yaa hayırlsııyla gelsin inşallah prensesler 🥰 inşallah öyle yapıyorum teşekkür ederim💗
ebru2871 sareninnannesii 36. haftadayım baştan beri erkek bebek doğrucaksın diyolar benim karnım normalde de yayman değil zaten şekli bozulmadan büyüdü
Bccsn sareninnannesii doktora gitmenize gerek yok bence kızsa kızdır. Arkadaşım oğluna hamileyken karnı kız bebek karnı gibiydi ama erkek sonuçta. Vücut yapısıyla da alakalı biraz