freeconmom ikisinide aldim ilk 11 ay park besikte yatti
Ama 6. Aydan sonra her öglen ve ikindi uykusunu montesseri de yaptirdim alismasi icin bir tek geceleri park besik ile yanima yatak odasina alirdim yani
9 aylikken yürüdü kizim 10 aylik gibi rahat sekilde montesseriye girip cikabiliyordu havalarda isininda 11. Ay gibi gece gündüz tüm uykusunu montesseri de yaptirmaya basladim böylelikle tamamen odasini ayırmış oldum suan tam 2 yasinda o kadar memnunum ki. 2 ay evvel sütten kestim kizimi yanina girdim yatagina birlikte kitap oku oyna uyu derken gayet rahat sekilde sigiyoruz ikimizde bazen esim evde olmayinca kizimin yaninda yatiyorum
Düştü mü derdi falanda yok simdi uykusu gelince gidip yatagina girip uyuyor
Park besigi hala aktif sekildede kullaniyorim söyleki kayinvalidemin evinde biraktim oraya gidince orada uyuyor duzenini biiliyor
Tatile giderken de götüyoruz 1 ay sonra yine gidicem tatile alicam park besigi kendine ait oldugu icinde uykusu rahat ediyor ben ikisininde cook ekmegini yedim hala yiyorum resmen :)
Montesseriyi esime yaptirdim catili model bir kac sene sonra catisini söktürürüm sanirim cibinlikten sıkılınca yani
Park besikte mamma marka almistim gayet iyi cikti