fatsfats-92 Deniz2961 Benimde son 10 gun kaldi ben oldum cabm çığlık filan attim ama panik ve korkudan cok açıdigi söylenemez ☺
Tuba704 Meltemsefa 2 gündür evet ama dayanılmayacak gibi değil sanırım yalancı dedikleri bu olsa gerek 🙈
Meltemsefa @Sibelsamet hayirlisi olsun benim daha 27 haftada dondu sukur ama ne yazildiysa o olur rabbim nasil verirse raziyim 😊
Gizemvencoglu Elif2307 Neden erken veriliyor suni sancı ? Belirtileriniz var mı ya da başka bir durum mu? Genelde 40. Haftayı geçince yapılıyor o yüzden soruyorum☺️ benimde belki başlatılması lazım bi kaç güne talep edicem ama
Elif2307 Gizemvencoglu canım benim 2santim açıklığım var bebegimin kilosuda 3bucuk doktor daha fazla beklemeye gerek yok dedi bebek biraz daha büyürse normal doğumun sıkıntılı olabilir dedi
Gizemvencoglu Elif2307 Anladım aynı durum bende de vardı son hafta 4 kg ölçülünce direk sezaryen dedi önceden başlatmadı keşke benim de bekletmeden başlatsaydı şimdi ben talep edeceğim 😔
bebisimbenmmm Meltemsefa benim de 12 kaldı ama aşağı doğru cok.baski hissediyorum hem makatta hem önde ayrıca coook fazla akıntı var sizlerde de aynı şeyler var mi
Elif2307 Gizemvencoglu maşallah tosunlarimiza insallah sağlıkla sihatle gelirler dünyaya bize de kolay hızlı normal doğumlar insallah 💜