Gamzeee61 Deniz2961 7-8sanıye suruyo ve dedıklerı kadarr acımıyo kasma kendını hıc bıse anlamazsın bnce
fatsfats-92 Deniz2961 Benimde son 10 gun kaldi ben oldum cabm çığlık filan attim ama panik ve korkudan cok açıdigi söylenemez ☺
Gamzeee61 Son11bikaç gündür bel cok hafifte adet sancısı var ama bugün boyu düzensiz sürdü bakalımmm 🤷🏼♀️
cennetkokusu Meltemsefa 17 ama benim de bir belirtim yok. Ağrım, sancım yok. 😯 Bazen karnım taş gibi oluyor, uzun sürmüyor.
Busraela Meltemsefa son 2 gün karnımın içleri acıyo sadece varmi böyle olan ve aşırı bel kalça ağrısı😌
Epelinkiran Son 16 ama hiç belirtim yok. Bebekte daha göbek deliğimin hizasında daha inmedi herhalde. Kilosuda ilerde oyüzden bi an önce gelmesi lazım daha fazla kilo almadan yoksa sezeryan olucam 🙄
Ayseylcn Deniz2961 çarşamba günü olacağım bende canım okuduğum bazı şeyler korkutuyor ama 😔 37+6 haftalık bu arada uygulamaya göre son 15
Merve1987 Son 12 ama kızımın gelmeye niyeti yok hala🙈 göbeğim de hala inmedi günler geçmiyo sanki.geçen çarşamba çatı muayenemi oldum korkulacak bişey yokmuş kasmayın kendinizi yeterli 3-5 saniyede bitti.
Ayseylcn Deniz2961 Allah hepimizin yardımcısı olsun son günler artık bir an önce sağ salim bir avazda kavuşalım yavrularımıza 🙏
Ebrush Deniz2961 çatı muayenesi burda abarttıkları gibi değilmiş hiç korkmayın. Bende muayene olacağım günün gecesi uyku uyuyamadım korktum. Ama 5 10 saniye sürdü kendinizi kasmayın derin nefes alın yeter
Gizemvencoglu Şafak falan kalmadı şafak 0 tahmini doğum tarihiydi bugün ama hiç bir belirti yok daha çok beklersin diyor sanırım benim ki 😅 Ekim annesi olcam galiba 🤣
ayse29 Gizemvencoglu benimde ayni bugun safak sifirlandi ama gelen giden yok :) bugun doktora gidicem bakalim ne dicek gerci gecen gittigimde beklicez demisti :(
Gizemvencoglu ayse29 bende en son iki gün önce gittim kilosu biraz fazla olduğu için daha fazla bekleme şansım kalmıyor Pazartesi tekrar gidicem