Cerennnn5858 Kızlar 27 mayısta beta 29 cıktı hamile oldugumu ogrendım 2 gun sonra 36 ya cıktı sonra düştü 29. Bugünde 25 cıktı. Falat kanamam baslamıyo 1 hafta oldu. Boyle gec baslayan varmı kanaması
Elif8992 Cerennnn5858 27 de olduysa bir hafta içinde adet görürsün adetinle gider 2 ay önce başıma geldi
kubraselcuk Cerennnn5858 benim 5 seviyesine düştüğü gün baslamisti biraz daha bekleyin başlayacaktır stres yapmayın🙏
Cerennnn5858 Naz12- ben gecen ayda komyasal gecırdım. Agrım adet agrısından bıraz fazlaydı. 4 gun sonra baslamıstı. Ama bu ay baslamıyo. Kan gun snra basladı canım
Elif8992 Cerennnn5858 Evet bebeğim bir hafta sonuna doğru olursun sadece kendini sıkma düşünme stres yapma ki adetin olsun kafanı dağıtacak şeylerle uğraş
Gamzekeser Adet gününden tam 1 hafta sonra başladı 5. Haftaya girmek üzereydim. 5.haftadan önce düşmesi gerekiyo kanaman başlamazsa git mutlaka doktora
Cerennnn5858 Gamzekeser canım adet günümden 6 gün geçti. Bugün doktora gittim. Hiç sıkıntı yok baslıcak dedi betada baktı 25 cıktı
Cerennnn5858 kubraselcuk geçen ay benımde ole oldu. Gecen ayda kımyasal gecırdım. Bu ay cok yavas düşüyo beta. 5. Hafta oluyo bu haftadan sonra sıkıntımı olur acaba :(
aycannblogu Kimyasal geçirdim kanamam olmadı taaa ki bi dahaki ay ki adetim erkenden gelesiye dek..28 günde bir regl olurken 22 gün sonra reg olup kimyasalı attım vucudumdan..simsiyah pekmez kıvamında çok bel ağrılı bir regldi
aycannblogu Cerennnn5858 betam ilk 19du daha snra 21 oldu ama ben kimyasal oldğm ay çok erken yaşadım gebelik belirtilerini..sonra değerim 2 ye düştü değer 2 ye düştükten 3 hafta sonra geldi kanamam ve sonrasında da reg günlerim düzenli devam etti