Mervedez159 Arkadaşlar merhaba size birşey sormak istiyorum. Ben normal doğurmak istiyorum istiyorum ama panikatağım var o an yapmassan cok korkarsam hasta olursam olmassa falan istersem o an sezeryana alırlarmı acaba yoksa illa normale devammı ettirirler
Serap26_ Mervedez159 Canım sizi korkutmak istemem ama devlet hastanesi panik atak filan dinlemez o an doğumhaneye girdiysen zorla doğurtmak icin ellerinden geleni yaparlar emin ol bu konuyu doktorunla konuşmalısın ilk doğum mu bilmiyorum ama zor yani bebek iri dahi de olsa doğurtuyolar çok büyük bi risk olmadığı sürece özele gidiyorsanız isteğe bağlı sezeryana alıyorlar sonuçta para wereceksin seçim size kalmış
Mervedez159 hunilimom yani belki onlara gore bi sorun yoktur ama benım panikatağım tutarda benım için almazlarmı acaba sezeryana aslında sezeryan hiç istemiyorum ama normalede korkudan doğuramam diye korkuyorum
hunilimom Mervedez159 sakin olmak çok önemli canım benim bir arkadaşım doktoru da çok ısrar etti ama kendine güveni yoktu o biri olmadan duş bile alamıyordu tuvalette kapı açık yapıyordu o baya ciddiydi sezeryan oldu istegiyle ilaç da kullanmayı bı sure sonra bırakmıştı sen istersen sezeryan da tercih edebilirsin neyden korkuyorsun mesela ikinamamaktan mi yoksa o sanciyi çekmekten mi?
Tospikannesiiiii Mervedez159 devlete mi gidiyorsun canım bildigim kadarıyla orda istege baglı sezeryan yok mecbur olunmadıkça yapmıyorlar
Mervedez159 hunilimom sancıdan korkuyorum o anki görüntülerden korkuyorum kan beni zaten tutuyo kötü oluyorum diye korkuyorum herşeyden işte
hunilimom Mervedez159 kan görmüyorsun ki canım bende normal doğum yaptım sancı kısmı biraz zor ama o an bilmiyorum ben hiç panik yapmadım
Mervedez159 Tospikannesiiiii özele gidiyorum amaa normal istediğim için biyandanda devlete gideyim diyorum ama sonradan bi kaygılrım aklıma geliyo işte özelde zaten normal dogum yaptırmıyo ilk gittiğim yer ikinci gittiğim yerde hep normal olur diyomuş ama son anda dederyana cevırıyomuş
Asilbaby Panik atağım yok ama aynı kaygı bende de var. Allah yardımcımız olsun ben suan 24+3 ‘üm amaaan daha var diye korkumu erteliyorum ama zaman kısaldıkca nolur bilmiyorum. Rabbim bize bir çırpıda doğurmayı nasip etsin.🙏🏼
mavininhertonuu Nabzın tansiyonun yükselir yada düşerse yada herhangi bir endikasyon oluşursa hemen sezeryana dönerler hiç sıkıntı olmaz
Mervedez159 mavininhertonuu zaten sezeryanı bile genel anestezi ile istiyorum diüşün okadar korkuyom yani bide bazı ebeler bagrıyomus dogururken oyle olursa hepten klbım durur dıye korkuyom😩
mavininhertonuu Mervedez159 Devlet Hastanesi şans işi çok iyi de denk gelebilir malesef kötü de gelebilir ama özel de öyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum
Blgayten Arkadaşlar hiç endişe etmeyin bu konuda korkunuzu anlıyorum aynı duyguları bende yaşadım ama rabbim kolaylığını veriyor o an bebeği kucağına aldıktan sonra unutuyorsun 🥰🥰🥰 dogru nefes alımı cok etkili oluyor nefes egzersizleri yapalım bol bol
Mervedez159 Serap26_ özeldede normal yaptırmıyorlar işte yapcaz deselerde son anda cevırıyolar bıde ozelde oyle istege baglı son anda sezeryana alırlarmı
Serap26_ @“Mervedez159”# Tabiki ücretini verdikten sonra neden almasınlar oynaya oynaya alırlar sezeryana ama kafanızda netleştirin önce normal doğumu yapma konusunda netseniz sezeryan olmanız icin çünkü doktor size net bi gün werecek o yüzden diyorum