Tansucan Merhaba kızlar 21+6 haftalık hamileyim bugün perinatolog için hastaneleri aradım ama hep geç tarihlere randevu veriyorlar 10 gün sonrası vs En geç ne zamana kadar yapılmalı detaylı ultrason bilginiz olan yer var mi İstanbul Kocaeli tarafinda veya randevu alıp gitmeyecek olan var mı? Yardımlarınızı beklerim teşekkür ederim ♥️
OffOff Tansucan benim şuan 20+5 devlete randevu bulamadım gittiğim hastanede de yapmıyorlarmış . Devlette ki doktorum önerdi . Genetik rahatsızlığım olduğundan detaylının sonucuna göre amniyosentez yapılacakmı karar vericekler bugün aradım pazartesi ye randevu aldım özele bakalım
Esra_G Tansucan 24. Haftaya kadar yaptırabilirsiniz, en güzeli de 22. Hafta içerisi 10 gün sonrası da size gayet uygun bence alın randevunuzu kaçırmayın
Sblaydnn 24 haftaya kadar diye biliyorum, banada 20. Haftadan sonra doktor söyledi detaylıya gitmen gerek diye bende kendim bulamadım bi tanıdık vasıtasıyla buldum izmit çocuk hastanesinde baya zor bulunuyor randevu
Tansucan Sblaydnn ben kaç tane hastane aradım 10 günden sonrası için tarih veriyorlar o zaman da geç olur diye korkuyorum devlette doktorun yönlendirmesi gerekiyor diyor mhrs uygulaması 24. Hafta ise kılı kılına denk getirebilirim sanırım. Çok teşekkür ederim 🙂
Tansucan Aytiii çok teşekkür ederim inşallah randevu bulabilirim birde perinatolog baksın istiyorum genelde doçent doktor bakıyor hastanelerde🙂
Tansucan OffOff hangi hastaneye randevu aldın inşallah bir problem görmezler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım hepimizin🙂
cileklicookie Tansucan evet doktorunuzun sizi perinatoliji bölümüne yonlendirmis olmasi gerekiyor ki siz devletten mhrs üzerinden randevy alabileseniz Doktorunuz sevk vermezse yani yonlendirmezse bu bölüme maalesef devlette randevy alamiyorsunuz Ben 6 hafta kovaladim ancak kocaeli ve ist genelinde maalesef bulamadim bu sali icin tuzla okan üniversitesinden eray çalışkana randevum aldim 880₺ ücretiymis maalesef yapacak bisey yok dedim artik yani
hunilimom Tansucan ben Gölcük’teyim İzmit’te onerebilirim yada arama yapıp önceki postlardan bakarsın ozellerde daha kolay bulunuyor randevu
Tansucan hunilimom devlet vermiyor az önce denedim onu olmayınca özelleri aradım ama orda da hep 15 gün sonrasına veriyor o yüzden ne yapacağımı şaşırdım 😪 onerebilirsen veya nasıl alabilecegimi söylersen sevinirim olmadı giderim napalim 😇
leona98 Ben doktordan 24 temmuza gün aldım. Ondan önce hiç boş günü yoktu.. 24+5 haftamda olacağım ama bir sorun olmayacağını söylediler.
Tansucan leona98 benim doktor en geç 24une kadar yaptırmalısın diyor şimdi bulduklarım Bile 15 gün sonrasına veriyor ne yapacağımı şaşırdım
OffOff Ben Gynebella Clinic İsmet gökçen ona aldım. Detaylıyı radyolojı bölümü de cekiyormuş . Ama bana perinatolojının bakması gerek.doktorum perınatolojıde yaptırman gerek çünkü benim genetik rahatsızlık bebeğin bedeninde ve organlarında belli oranda farklılıklar oluyormus (yarım damak - iki göz arasındaki boşluk -ciğerleri-hareketlerinde normal bebeğe göre daha yavaş ) birde doktor tanıdığı sanırım çünkü eğer sıkıntı çıkarsa doktorun beni ara bizde haberleşiriz dedi . Çoğunlukla o yüzden oraya randevu aldım.
Tansucan OffOff sen yinede yüreğini ferah tut inşallah bir şey çıkmaz sağlıklı olur genetik rahatsızlığın nedir ki böyle çok etkiliyor 😢
busrasss1 Gullcha dayi bendede oluyor 15.haftadayim oturdugum yerden kalkamiyorum dedigimde doktor normal dedi eger yurumeme nefes almama vs. seylere engel degilse normal diyor yastikla desteklemeyi unutmayin
hunilimom Tansucan izmit çarşıda dolping AVM var onun içinde bir doktor vardı İzmit’te yine medikal Park Hastanesi’nde vardı 15 gün sonra olsun tam haftasında oluyor Umuttepe de yapıyor ama o riskli olanı yapıyor benim doktorum da çok iyiydi ama sana uzak kalır @Smyye1B sen hangisine gitmiştin
leona98 Tansucan ben ultrason yapan hocanin kendisine sordum 24.haftada gelmemin sorun olmayacagini soyledi. Bir cok kisiden de ilgilendim 25.haftada bile gidenler olmus. Yine de siz doktorunuz oyle diyorsa dedigi gibi yapin🥰
OffOff Tansucan valla canım ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum resmen hastanelere git gel perinatolojı +kadın doğum+tıbbı genetik + sağlık ocağı helak oldum. Ama yine de hiç aklıma kötü birsey getirmemeye çalışıyorum . Zelwegar diye bir rahatsızlık canım . Bebeğin hareketleri falan yavaş oluyor organlarının calısmasıda aynı şekilde . Doğduktan sonra organları iflas ediyor . Doktor milyonda bir diyor . Hani sana denk gelmeyebilir diyor esım akraba olmadığından.
Tansucan hunilimom İzmit Çarşıdaki avmyi biliyorum doktor bilgisi verebilirsen yarın arayıp bilgi alayım 😊
Smyye1B hunilimom Dur hemen doktorumu öveyim 😂 @Tansucan Soydan iş hanında Profesör Doktor Semih Özeren beyefendiye gittim. İlgi alaka müthişti 2 saate yakın sürdü detaylımız(bebişi görmek için yemek molası verdik o hariç) birlikte bütün parmaklarını dahi tek tek saydık kalp odacıklarını saydık müthişti incelediği tüm organlarının uzvlarının görüntülerinin hepsini verdi ayrıyetten CD şeklinde de verdi. Ben çok memnun kaldım şubat ayında 950 ₺ ücreti vardı şimdi ne kadardır bilgim yok. 😇