Sirkelimon Askiletotomsu kuaför, kapı süslemesi, lohusa şerbeti, babaya keyif kahvesi, fotoğrafçı, anneye süt için yiyecekler, hastane çıkışı falan filan hepsi var dediler
Senemturan Askiletotomsu benm gittigm hastanede norml dogumda 2 dikisden fazlasina 600 tl istiyorlar exstrdan kan takilirsa 900 tl
Senemturan Askiletotomsu malesef ciddi ler 35 haftalgm ozelden devlete gectim sirf bu yuzden resmen somurmek bu baska bise degl
haklisinesracim Dilekmm91 normal doğum yapmış biri olarak ben de şaşırdım hastane kuaförü olayına. Doğumdan sonra deli gibi süt geliyor mu gelmiyor mu yok emiyordu ememiyordu mahvoldum biri gelip o halde saçını yapalım falan dese uçan tekme atardım herhalde iki tane fotoğrafım var habersiz çekmiş annem ikisinde de ağlıyorum 😄😄
Senemturan misbebek istanbul. ozel olarak en uygun hastane orasi idi zaten digerlerine butcem yetmez ki sehir hastanesine gidecegm randevu aldm ozele gerek kalmadi artik 3 . Gebelgm normal olacak bide
neval270071 Askiletotomsu podyum 😇😂 işte zevk renk meselesi ben kapalıyım ama yine de bakımlı görünmek istiyorum fotoğraflarda ama açık olup saçlarını yaptıran annelere de saygı duyuyorum bazı insanlar ne yazık ki saygı duyma erdemini barındırmıyor o yüzden gülüp geçiyorum öyle yorumlara