eylulmihrasmom Elifnrcn kuruma çizgisi olabiliyor bazen bence kan verin rahatlayın insallah gönlünüzce olur her sey😊
Tekininannesi Elifnrcn kuruma çizgisi bebek olunca daha canlı çıkıyor birde test yapıp sonucu görmeden uyuyanlara hayret ediyorum zaten varsa ilk 5 dk da çıkıyor sonrası kuruma çizgisi
Elifnrcn Tekininannesi ben sonucu görmeden uyudum demedim ilk 5 dakika çıkmadı bende yok diye uyudum dedim
Eylul2019 Elifnrcn canm malesef hamilelik degil bu.testin azizligine ugramişsn.zaten farkettiysen T cizgisindeb uzakta cikmis..gebelik oldugunda C cizgisine yakin oluyor
Tekininannesi Elifnrcn o zman ilk 5 dkka da çıkmayan sonucun negatif olduğunun sizde farkındasınız su damlatinca kuruma cizgidi gitmiyor yapmış biri olarak söylüyorum. Umarım hamilesiniz dir Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Eylul2019 Elifnrcn evet oyle oluyor.ayrica kuruma cizgisi yikayinca gitmiyor..bende yaptim su damlatna isinu 🙄
Elifnrcn Tekininannesi buraya insanlar fikir alışverişi yapmak için bişeyler paylaşıyor bende paylaştım emin olamadım içime sinmedi ki kullanıcı ismine göre sizde annesiniz siz hiç mi böyle hevesler yaşamadınız anlamıyorum yine de fikriniz için sağol.
Tekininannesi Elifnrcn yani tüm yorumlarınızı okudum çoğunu azarlar gibi cevaplamisiniz . Farkındaysanız size guzell dilekler de bulundum keşke göz onun de bulundurup ta size yorum yaparak yardım eden kişileri azarlamasaniz
Elifnrcn Tekininannesi ben kimseyi azarladığımı düşünmüyorum insanlar gayet tatlı cevaplar veriyor siz testi yapıp da uyuyanları anlmıyorum diyerek sert çıkan sizsiniz ben kimseyi azarlamadım size öyle gelmiş
Tekininannesi Elifnrcn neyse Rabbım hakkınızda hayırlı olanı nasip edip en kısa zamanda da annelik duygusunu yaşatsın inşallah
Elifnrcn Efires010717 gecikme yok canım regli gördüm zaten üstüne görme mi acaba diye şüphe ettim sadece