220720 Kızlar merhaba sabahtan beri karnımın sol kısmında bi ağrı var çok değil ama rahatsız edici. Bebek hareketi aşağıda hissediyorum zaten makat geliş daha 26.hafta Karnımın üst kısmında göğüslerimin ortasında batma oluyor bu nedir acaba canımı yakıyor 😐
Hatice6-Akinn Bende 6+2 haftalık hamileyim batma sıkıntıları bende de oluyor , sanırım gaz sıkışmasından oluyor ama çok fena oluyor nefes bile alamıyorsun bazen . Allah yardımcımız olsun
Gzmblkn turana777 benim oyle 37+2 yim bir gerginlk bir yumusama iki gogsumn arasinda igne batmasi gibi gecen gun acile gittim sanci yok 1 cm aciklk dedi su gelrse kasilmalar duzenli hale gelrsen gel dedi sadece sancilaniyorum icim aciyor sanki full hareket halindeyim yok.gelmiyor
Unkochan Benim de tam iki göğsümün ortası mide ağrısı değil deri kısmı bi değişik oluyor özellikle uzanınca:(
turana777 Gzmblkn Ben psikolojisi cokk bozuk bir insanim, hep sol gogsumde igne batiyor gibi oluyordu, bir kere su ictim sonra ortada batma oldu diye dusunuyorumki acaba suda batici bir seymi icdim
Gzmblkn turana777 bilmiyorumda bi asagiya gidiyor karnim bir yukari cikiyor agzima girecek bigun asagida bigun yukarda dolanip duruyor :)