Ceyfer Merhaba hanimlar ✋🏻 19 haftalik hamileyim daha demin gögsümden süt geldi. Esim farketti sütmü o diye şok oldum 🙄 internette arastirdim biraz bi sıkıntısı yokmus ancak yasayan varmi merak ettim ? Bu durumu bilen yasayan yazarsa sevinirim 🙋🏻♀️😊
mucizemizibekliyoruzz Ceyfer bazı gebelerde erken gelebiliyor. Sakın sıkmayın dokunmayın bebeğin ilk sütü o bağışıklık sistemi için çok önemli. Ayrıca göğüsleri fazla uyarmak rahmi uyarıp erken doğuma sebebiyet verebilir o yüzden hiç dokunmayın 😊😊
Ceyfer mucizemizibekliyoruzz ay gercektenmi bende sıktım daha geliyomu diye bide cok dokunuyorum goguslerime cok tesekkur ederim yazdiginiz bilgilendirdiginiz icin 🙏🏻
Ceyfer masisi doktoruna sordunmu peki canım ? Ben bir hafta sonra gidicem ne olur ne olmaz bi soriyim diyorum
Yaceemm Arkadaşım prolaktin tedavisi görüyordu hamile kaldığında sizin gibi devamli sütu geldi masallah doğumdan snra da bunalmadi hiç
Ceyfer Yaceemm İnsallah bendede tüm hamislerdede bol bol süt olsun 🙏🏻 Ben bazen gorurdum burda pek dikkatimi cekmezdi bende olmadigi icin ama sasirdim simdi gelince 😊
masisi Ceyfer anneme sordum ağlama krizim geçince maşallah oynama dedi normal dedi doktora gidince kilo için fırça yiyince aklımdan çıktı 😬
Ceyfer masisi ahh o fircayi bende yedim 😄 ilk gittigimde bebislerimiz saglikli olsun sıkıntı olmasinda kilo dert degil canim 😄