ben yaptım epiduralli normal doğum 3cm acıklık olana kadar sancını cekiyosun sonra iğne yapıyıolar belden çok büyük ferahlık vallahi ben bazı komplikasyonlar yaşadım doğumumda onlar olmasaydı hersey güzel geçti diyebilirim epidural yönünden. belden iğne yaptıkları gibi bacakların uyusmaya baslıyo ama tamamen hissiyatsız kalmıyosun birazcık hissiyat kalıyo ama sancıya,kasılmaya dair hic bisey hissetmiyosun. nst de sancılarım tavanken epidural sayesinde hic bisey hissetmiyodum uyustuğumda. ıkınırken de hissetmedim ben o yüzden ebeler yardım ediyo simdi ıkın simdi dur diye. kesi atıldı bana hic ama hic hissetmedim. bebeğin cıkıs anınıda hissetmedim sonra plasenta icin ıkınırken onu hissettim neden bilmiyorum halbuki cok daha minik bebekten😂acı değil sadece icimden biseyin kayıp gittiğini hissettim. sonra dikislerim atılırken de ipin çekildiğini hissettim ama acı sıfır tabiki hele ki benim doğumum çook zor geçti hiç acım olmadı. sonrasınds hemen ayaklandım ne bel ağrısı ne baş ağrısı sıfırr. 27 gün oldu doğum yapalı hic ağrım olmadı sükür. bi ara epidural verildiğinde benim kaşıntım oldu vücudumda bu bi yan etkiymis ama geçti sonradan