Dolunaybelinay İki gundur karnım sırtım bacaklarım cok ağrıyor kızlar dayanamıyorunm cok ağrım var olduğum ilçede kadın doğum doktor u yok. Merkez de uzak gidemiyorum. Bnm gibi ağrıları olan varmı
Mouradi Dolunaybelinay 26+4 haftadayız aynı durum bide uykudayken bacak kramplarının olması, magnezyumda kullanıyorum aslında normal galiba bu ağrılar 🥲
anneyimmm42 Dolunaybelinay elim ayağım şişiyor . Bacak ağrılarım var . Gece uyuyamıyorum . İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım da hepsi geçer 🤲🏻💐
Bayancorek Dolunaybelinay 26+1 iz. Normalde hiç su içmezdim, doğal olarak artık daha çok wc ye gidiyorum tek sorunum bu şimdilik. Bir de sıcaklar arttıkça bunalmaya başladım. Bunada şükür tabi. 🌸😊
Dolunaybelinay anneyimmm42 evet bnmde elim ayağım baya şişmiş. Ayaklarımın üstünde 2 dk duramıyorum ya yürümem lazım ya uzanmam lazım sabit duramıyorum ağrıyor
Aytiii güzel post👍🏻 şikayyetlerim: Sol bacağımda ağrı var Uyuyamıyorum (bebeyi ezicem diye korkuyorum) kan azlığı ve bitmeyen halsizlik Midemin yanması ve derimdeki kızarıklıklar🤷🏻♀️ hafta🙋🏻♀️
Cansugamze_ Bnmde ağrılarım başladı artık özellikle çatı ağrım oluyo gece yatarkan sağa sola dönerken uyku sırasında falan 🥺 25+2
annesinin_beybisi Dolunaybelinay 26+1 im şikayetlerim değişiyor her gün farklı birşey oluyor . bugünlük bir şikayetim yok😁
Aytiii anneyimmm42 çok şükür iyiyiz..şeker yüklenmesi yapıldı..şimdilik herşey normal. Sizde nasıl gidiyor? bana doktorum dedi ekmeyi çok yeme ödem yapar, suyu bol iç dedi canım
anneyimmm42 Aytiii doktorum şeker yüklemesine gerek duymadı bende canım . Banada karbonhidrat az tüket dedi aynı şekilde bol suya devam🌸