Edayslm Bugün doktora gittim bebegimizin kalp atısını duymaya duyduk çok şükür hocamız hayırlı olsun falan dedi sonra bende kalp atış hızı nasıl dedim bakayim dedi 103 dedi sonra bu arada 7+4 gittim bunu bi takip edelim düşük gibi dedi şimdi doktorum bunu ben deyincemi anlamasına şaşırayım bir sıkıntı varmi yokmu buna mi üzüleyim bu durumu yaşayıpta bir sıkıntı yaşamayan varmı
aylinpalaa Edayslm yani bi tık yavaş gibi bebeklerin kalp atışı özellikle ilk başlarda 120-130 üzeri olması gerekiyor. Yine de korkutmayın kendinizi, başka bir doktora da görünün isterseniz. Bebeğin duruşu veya başka bir sebep etkilemiş olabilir.
twohones Edayslm bilemedim valla ben oğlumu 10+4de öğrenmiştim ve kalp atış hızı 60tı ve şu an 19 aylık fırlama bir çocuk 😊
Rainak Edayslm bende 7+1′de gittiğimde yavas atıyordu kalbi ama doktorum daha yeni başladığı için demisti. Sonradan düzeldi. Ama bende 1 hafta gibi geç dollenme oldu
Edayslm aylinpalaa başkada doktorada gidicem canım actım biraz hareketsizde bebek ondanda olur diyen çok tok gidicem bide
Edayslm Hapyymami55 Aynen hani diyorum önemliyse niye bakmadı önemsizse niye söyledi inşallah bir sıkıntı olmaz
Edayslm twohones aaa sizinde düşükmüş inşallah bizimde bir sıkıntı cıkmaz bende sağlıkla kucagıma alırım yavrumu
Mercan12 Edayslm canim colaspin kullanıyor musun benimde ilk duyduğumda 7+2 idi kalp atisi cok yavaş dedi özele gittim 2 gün sonra doktor aspirin kullandığın için normal dedi şimdi 26 haftalik oldum
Edayslm Mercan12 progesteron hapı verdi düşük riski için dedi. İçmeyi dusunmuyorum cunku kanamam yokki kalp atısı yavaş cıktı sadece
Mercan12 Edayslm progestan zarar verecek bir hap değildir tam aksine faydalıdır doktor uygun gördüyse kullanmalısın bence benim dusuk riski yoktu ama doktorum 12 haftaya kadar tüm gebelerine kullandiriyirmus bende kullandim bebegin daha iyi tutunmasini sağlar
Gllklncc Devlete gittim ilk banada öyle dediler o haftalarda ritmi zayıf dediler. İki üç hafta sonra özele gittim gayet normaldi şimdi 34 haftalığız o haftalarda zayıf olabiliyomuş bi de devlette ki cihazlar çok eski olduğı için yanlış olabiliyomuş
Edayslm Gllklncc inşallah bizimde düzelir şuan beklesem mi başka doktora mi gitsem bilemedim çok üzülüyorum ya bişey olursa diye
LimonluKiz Ne yaşadınız acaba, benim de iki haftadır yavaş. Progesteron vermedi doktor, sağlıksız bebeği yaşatmak olur dedi. Sağlıklı değilse düşsün dedi gittiğim iki doktor da. Sağlıklıysa tutunur dediler. Korkuyorum düzelir mi sağlıklı mı diye