Ozgee96 Kızlar bende hic bir belirti olmuyor ne kusma ne miğde bulantısı ne bisey sadece carpintim var 4+6 hamileyim sizce normal mi
Smyye1B Ozgee96 36+3 günlük hamileyim bulantı kusma tiksinme vb. Hiçbir belirti yaşamadım 🤷🏻♀️ 🥰 İlk hamile olduğumu öğrendiğimde öyle olucak sanıyordum olmadı 😂🤭
Merve201119 Ozgee96 o haftada olmaması normal daha gebeligin baslangici 7mci haftada başlıyor genelde ama herkeste olacak diye birsey yok
moom222 Ozgee96 29 haftaligim.ne kusma ne miğde bulantısı ne aserme cnm 😅 27 haftadan beri hareketlerini hissediyorum yoksa hamilelikte alakam yok karnım bile yok 🙂
Ozgee96 Merve201119 benim tanıdıklarim var en başindan kusmayla başladı belirti olması daha iyi dediler o yüzden süphede kaldım biraz
2505 Ozgee96 benimde yoktu hiç başta heralde bu sefer olmucak bulantı dedim ama malesef 5 gündür fln başladı 6 haftadayız
Merve201119 Ozgee96 hayır öyle birsey yok belirti olması daha iyi diye birsey yok ben ilk hamileligimde hiç bulanti kusma yaşamadım çok rahat hamilelik geçirdim oğlum çok sağlıklı doğdu kafanızı bulandirmayin böyle şeylerle genelde 6 7 haftalarda başlar zaten
Nurersz Ozgee96 canım senle benim aynı bende 4+5 im bugün ve benimde çarpıntıdan ve uykudan başka hiç bişey yok kimileri rahat geçiriyormuş bizde öyle oluruz inşallah 😁🌼
gzmmgnyy Ozgee96 bende 5+5 im bendede sadece gögüs hassasiyeti var bugün doktoruma bende belirti yok dedim ve güldü her insanda aynı belirtilerin olmuyacağını söyledi malum ilk gebelik 😊
Eleonora Ozgee96 benimde gogus agrimdan ve yorgunluktan baska belirtim yoktu. Çok konustum ay mide bulantim kusmam yok diye 6ci haftamda basladi😪
Ozgee96 Eleonora valla bende cok konusuyorum 🙈 basıma ne geleck bakalim saglıkla kucagina al insallah canim