beyzanuruzumcu8087 Deletedmom_110 hayır ciğer gelistirici vurdular alttan muayene oldumm catim çok darmis normal doğum asla yapamazsın dedi sezeryana karar verildi
Deletedmom_110 beyzanuruzumcu8087 Açılma yoksa doğum başlamamış iğneye gerek var mıydı hemen sezeryana karar verilmesi falan biraz acele olmadı mı ne zamana verdi peki günü
beyzanuruzumcu8087 Deletedmom_110 gün vermedi Çarşamba günü tekrar görelim dedi catim cidden çok dar benim o yüzden yapabilecek durumda degilmisim
Htcerdogn Tgcbyrm ama benimde 35. Haftada suyum gelmişti. Açılmam ve sancımda vardı. Her dk serum takıldı. 3 gün yattım sancım durdu. Suda bebeğe yeterli denildi çıktım. 2 haftadır bekliyorum
beyzanuruzumcu8087 Htcerdogn valla inan 1 cm vardı bende bidaha da şu falan gelmedi hastaneye gidince Bada baktılar sancida yoktu geri sezeryana karar verildi
beyzanuruzumcu8087 Ozlemyeni yok ne sancı ne bel ağrısı direk su geldi ama hepsi değil yani çocuk sağlıklı suan
Htcerdogn beyzanuruzumcu8087 hayırlısı olsun canım belki anlamadığımız bi durumdan öyle uygun görülmüştüe
Aysef27 Mocuzemiz ayy suan ayni dertten yatiyorum kipirdayacak halim yok cok agriyor 24+4 deyim ben daha