FDM220 Caglasss34 tüm sağlıklı yiyecekler bebek için kilo yapar. Ceviz,avokado, kaşar peyniri, muz, çiğ kuruyemişler, yeşil mercimek, Kuru baklagiller, et, tavuk, balık bunlar aklıma gelen inşallah faydasını görürsünüz
Nur123aa Caglasss34 benim o hafta 3000 kiloydu çok dikkat etmiyorum illa şunu yiyim demiyorum rastgele ama çok yerim yediğim zaman şekerden uzak durmaya çalışıyorum ama süt peynir çok tüketiyorum
Smyye1B Caglasss34 35+4te 3kiloydu. Burda yazılanlar gibi onu yiyim kilo alsın diyede uğraşmıyorum. Belki Bi ihtimal yumurtam köyden geliyor haftada 1-2 kere ondan yiyorum o etki ediyor olabilir. Yada genetik 🤷🏻♀️ 34ile 35 arası 500 gram almıştı geçen kontrolde.
Sinem0135 Bir tandığım yulaf süt bal muz ceviz ( isteğe göre yulaf da kalmayabilirsin ). O şekilde çok kilo almış kaşar peyniri de çok. Yedı
Caglasss34 Nur123aa maşallah süt içemiyorum pek dikkat etmedim kendim hiç kilo almadım daha bundan sonra üstüne düşücem inşallah
Nur123aa Caglasss34 bende yağlı süt içemiyorum midemi kötü yapıyor ama laktozsuz olanları çok hafif ve lezzetli tavsiye ediyorum dokunmuyor