Rizeliiiii Mervekavillioglu cocuk buyudukce kas agrısı olur dıyolar bende ona yoruyorum Kotu şeyler aklıma getırmıyorum Hayırlısıyla bı dogursak hamıle kaldıgım andan ıtıbaren hep bı cocuga bıse olcak kaygısı var bende gercı ılk baslarda daha cok vardı sımdı eskısı kadar yok Allaha emanet yavrularımız
Mervekavillioglu Rizeliiiii gerçekten de öyle en ufak bir şey de birşey olurmu kaygısı geliyor Rabbim e dua ediyorum önce ona sonra bana emanet 🤲
Sevim977 21 haftalık hamileyim 1 hafta oldu sayılır kolumun agrısından yatamadım dahale geçmedi 2.ci dozuda olcam bu ayın 20 sinde nasıl olcak bilmiyorum kızım masallah sankı aşıyı olunca dahada hareketlendi 🥰
GazeRock Mervekavillioglu Benim 27 haftalık 2 gün önce oldum aşıyı .Burda hareketlerde yavaşlama okumuştum annelerden.Psikolojik mi bilmiyorum ben de evhamlandım sağlıkçı olduğum halde.Böule bir etki bilmiyorum ama antikor geçisinden olabilir. Normalde de bebeğim sakin çok hareketli değil ama biraz duruldu 2 gündür.Ara ara hareket ettiği için üstünde durmuyorum
Verasmommm Mervekavillioglu benim ebem kesin olarak bebek hareketlerini hissetmeden yapmayacağını söyledi bebek hareketlerinden emin olunca yaptırmıştım ama o zamanlar zaten çok seyrek hissediyordum şu an 25.haftadayım artık net sabah akşam gece hissediyorum ancak korkuyorsan bi git doktoruna görün zararı olmaz ama yararı olur stresten kurtulursun en azından