busra2253 Pazartesiye kadar doğurmazsan gel dedi doktor Çatımda müsaitmiş ne yapayım ben şimdi çantam hazır akşam kuaföre gideyim diyorum Ay çok heyecanlandım 🤩 😂🥹🥹🥹
busra2253 Tssemanur dün gün boyu adet sancısı çektim doktor bi bakalım açılma yapmışmı diye baktı 2 3 cm açıklık var dedi pazartesiye kadar doğum olabilir dedi
busra2253 Gulsum-crk26 hadi ya ben hemen gelir diye düşünüyorum ama 😂😂 ağrın filan varmı benim adet ağrılarım var
Htcerdogn Gulsum-crk26 ayy valla bu ben. Yarın benimde kontrolüm var 37+4 olcam inş banada gel doğurtalım der😂
Aysnrfth Gulsum-crk26 22. Haftamdayım şimdiden 3 cm açıklık var dedi doktor erken açıklıktan korkmalı mıyım doktorum da birşey demedi şimdiden 3 cm normal mi ? Bu arada minyonum doktorum sezeryan gideriz lakin açıklığında var ilerisi önemli dedi bir öyle bir böyle korkuyorum
busra2253 Zehra65_ ben anlamadım imkansız birşey bence açıklığı anlamak ama 3 4 gündür adet ağrısı çekiyordum dün gün boyu sürdü ve arada vajinama yanma acı iğne batması oluyordu
20171993 Bende dün gittim kasık ağrısı ile 35 haftalığım 4cm açılmam varmış hemen ciğer geliştirici iğne vurdurdu bakalım ne zaman gelirse kızımız😊
Knknesra busra2253 açılma olduğunda ilişkş sırasında da anlaşılıyor mu acaba. Benim de dün kasıklarımda ağrılar oldu. Bugün ilişki oldu ama her zaman ki gibi zor oldu açılmam olsa anlarmıydım onla alakası var mı
GamzeGuzeller busra2253 bende bu hafta olacağım 37. Hafta muayenesi İnşallah bizimde açıklığımız vardır normal bir şekilde doğururuzz 😅