Melinapasa 36 haftalık gebeyim doktor karın çevresi 33 le uyumlu bebek çok geri de dedi suyun iyi olmasa şimdi acil olarak almıştım dedi. Bi hafta protein ağırlıklı beslen düzelir düzelmezse alırım dedi kilosu 2270 gram çok zayıf dedi ne yapmalıyım başına gelen var mı ne yemeliyim
Karabiber Melinapasa kaşar peynir, ceviz, yumurta, yoğurt, kabak çekirdeği, muz, hurma . Allah’ın izniyle bunlar sana çok iyi gelecek. Bi de senin yerinde olsam mutlaka başka bi doktora görünürüm.
Extreme34 Melinapasa aynı benim de bebeğimin gelisimi 3 hafta geriden geliyordu,36+4 de aldı sezaryenle doktor.Riske atmayalım artık dedi.2100 gr olcmustu en son,1950 gr doğdu 8 gün kuvözde kaldı.Zayif bir bebek olacak kendinizi alıştırın ama toparlıyorlar merak etmeyin,sağlıkla gelsin minnoş 🙏🙏
Orsem Melinapasa canım benim de bebiş 1 hafta karın çevresi geri çıktı normalde 30 olması lazım ana 29 hafta çıkmıştı karın çevresi doktorum bana her sabah 2 yumurta badem ceviz süt yoğurt sağlıklı beslenme önerdi ve mutlaka yatabildiğin dayandığın kadar sol tarafıma yatmamı önerdi ve bol bol dinlen dedi haftaya tekrar gel dedi aynı dediği gibi yaptım 1 hafta çok şükür hem kilo almıştı hem açığı kapatmıştı hiç stres yapma kendine acil bi durum olsa zaten doktorun tehlikeye atmaz