MinnieMouse evet alerji degisiklik gosterebilir , sonradan olur , olan alerjiniz gider. Ama bunun takibini zaten yapiyor olmaniz gerekir. Sahsi dusuncem ; alerji takibinizi , checkupinizi , duzenli dis kontrollerinizi yaptirmiyorsaniz zaten doktora da vahiy inmeyecegine gore kizma hakkiniz yok. Sadece bebek degil olay burda , sizinde sagliginiz. Dislerinize iyi bakmazsaniz , gebelikte dis kaybiniz olur doktorunuzun verecegi kalsiyum sizin depolarinizi doldurmaya yetmez , bu durumda da doktoru disimi kaybettim diye elestiremezsiniz. Yanlis anlamayin. Size kizmiyorum ama bebek icin korktugunuz icin aciklamak istiyorum , gercekten her hastaya tek tek herseyi aciklayamiyorlar , yani kendi takibinizi yapmaniz hamile olmasanizda duzenli kontrole gitmeniz gerekirdi. Belki ilacin icindeki x adinda bir maddeye alerjiniz var aslinda tetikleyen o ve siz suan bunu bilmiyorsunuz. Ve yarin bir gun baska ilac yuzunden olebilirsiniz. Ben yillar once agri kesici ictigim icin 3 gun yogun bakimda kalmis bir insanim. Diyorsunu ya insanlar hamile kalmak icin ne ugraslar veriyor vs diye ben daha once 2 haftalik bebegimi babalar gununde icimden canli canli kazittim. Uyutmadilar uyusturmadilar canli canli kazidilar icimden , cocuk kaybini da bilirim anlayacaginiz. Ama dedigim gibi bu konuda doktorun hatasi sonradan korkunuzu belirtip soylediginizde onemsememesi olur , onun icinde tek secenek doktor degistirmektir. Kalan bu alerji ihtimalleri vesaire sizin elinizde.