Blgayten Merhaba arkadaslar şuan 5+1 hamileyim kahveye bağımlı biriyim 🙈içmiyorum ama içsem bişey olur mu ya🤤
Bebekdelisi Blgayten benım doktorum hıc onermıyor mesela ben hıc ıcmedım bunda da ıcme dedı bende cok severım ama dayanıyoruz😚
Gmzbiri Blgayten kafein sadece kahvede yok canım. Siyah çay ve çikolata da var mesela. Günde max. belli bir mg a kadar kafein alınabiliyor. Bu konuyu doktoruna danışabilirsin en doğrusunu o söyler. Ben canım istediğinde günde bi tane içiyorum her gün değil. Kafeinsiz olarak satılanlardan ve çok işlem görmemiş olanlardan tercih ediyorum.
Blgayten Gmzbiri aynen dr uma bi sorayım ben filtre kahve yada Türk kahvesi dışında hazır içmiyorum ama sütlü olarak arada bi içerim belki bide sıcaklar basladı soguk kahvesiz duramam kiii🤤😄💗
Mrysmg 5nisan ben 5. Ayda başladım bol bol kako yağı sürüp haftada 2 kez dermaroller yapıyordum bu sıra aksattim ufak tefek çatlama olur muhtemelen böyle devam edersem
Deletedmom83940 Blgayten günlük 200 mg kafein alma hakkımız var ama sadece kahvede kafein olmadığını unutmayalım 1 fincan türk kahvesi içebilirsiniiz 😊
btlbsr Blgayten bana doktorum sade türk kahvesi günde bir fincan içebilirsin demişti. İçiyorum ☺️ Önemli olan abartmamak şifa olsun inşallah
cckdlk Kendimi ne kadar şartladıysam “hamilelikte kahve “yazınca devamı “ kahverengi akıntı “ gelcek diye bakıyorum artık postlara.. Normalde her gün kesin bir iki kahve içen ben her şeyden tiksindiğim gibi kahveden de tiksindim ya İlginçç
Mesudesrds Blgayten bende pek fazla içmem ama eşim istediği için yapıyorum 3 Aydan sonra içmeye başladım Türk kahvesi ama ara ara içiyorum
[silindi] Blgayten miktar önemli hanimefendi gunde 10 bardak kahve iciyorsaniz zaten size de zararli. Her seyin makul dozu ne size ne bebege zarar vermez 🌸
Blgayten [silindi] yokkk 10 bardak içerek kendime zarar vermem zaten yorumunuz için teşekkür ederim 💗😊