denizers Kızlar progestan ağızdan alıyordum ama çok yan etkisi olmaya başladım doktor vajenden kullanabilirsin drdi bugün aldım ama bi agrı oldu kaşıklarımda ,benim gibi kullanan var mı arkadaşlar ?ve birazı da geri geliyor acaba etkili olur mu ?Kullanan varsa yardımcı olabilir mi biraz endişeliyim bu şekilde kullanırken zarar verir gibi vs...
MYSR denizers ağrı olabiliyor canım bende kullanıyorum yeteri kadar aldığı zaman fazlasını dışa atıyor endişelenme kolay değil ama biraz sakin olmalısın fitil olarak kullanmak daha etkiliymiş bana da doktorum öyle dedi
Sedaadogan denizers iki aydır kullaniyorum bende o çıkanları takma .dışindaki kısım eriyip cikiyo.kasık ağrın normal çünkü yeni yeni bebek rahme yerlesiyo.Vajina daha etkili devam etmende fayda var cnm
mucizemizibekliyoruzz denizers kasık ağrıları bebeğin yerleşmesinden dolayı olabilir bende vajinal kullanıyorum günde 1 defa onuda uyumadan önce almaya çalışıyorum sabaha kadar kalkmam diye. Siz daha fazla alıyorsanız En az yarım saat, mümkünse 1 saat hiç kalkmayın bence. Sonrasında akıntı gibi geri gelebiliyor yada idrarınızda beyaz beyaz görebilirsiniz onun bir önemi yokmuş.
landarch81 denizers merhaba ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım için hamileliğimin başından beri sabah 2 akşam 2 vajinal olarak kullanıyorum. Kasık ağrım olmadı ama başlarda çok şişkinlik yapıyordu. Ayrıca sindirim sistemini de yavaşlatabiliyor. Aldıktan sonra 10 dakika uzanmanız ve sonrasında biraz hareket etmeniz yeterli. Fazlası idrara çıktığım zaman veya bazen çamaşırda kremsi şekilde kalıyor ama bir sorun değil bu
denizers MYSR canım çok teşekkür ederim cevabın için ama ağızdan aldığımda kaşık agrısı yapmamıştı kafama takıldı korktum biraz,inş canm mideme dokundu yemek yiyemiyorum alttan almak zorunda kaldım ,ne kadar yatıyorsun ilaç aldıktan sonra cankm
MYSR denizers yaklaşık 15 gündür kullanıyorum düşük tehlikem var maalesef sabah uyandığım da 9-10 gibi atıyorum 1 saat uzanman yeterli akşam da yatarken koy fazlası ister istemez idrarla çıkıyor ben 15 gündür kullanıyorum 2 gündür çıkmaya başladı birazcık düşün yani canım senin kaç haftalık
denizers MYSR canım ben de bir aydır kullanıyorum nerdeyse günde 3 defa ,kese etrafı kanama vardı şükür geçti ama tedbir amaçlı kullanıyoruz,benim 7 haftalık canım allah bize bağışlasın yavrularımızı
denizers Sedaadogan canım kasık ve bel ahrım ağızdan alırken yoktu hiç fitil olarak aldığımdan beri başladı ben de endişelendim
mucizemizibekliyoruzz denizers denk gelmiş olabilir yeni başlamış olabilir ağrılarınız 😊 yada belki bi yan etkisi olabilir yinede doktorunuza sorun isterseniz. Ama vajinal daha etkiliymiş ağız yolundansa
Yaprakvemucizesi Canim bende kullaniyorum yaklaşik 5 gundur bende tedirgin oldum senin gibi fazlasi dişari atiyordu çamaşirim kireç gibi oluyordu hatta bembeyaz doktorum normal dedi panik yapicak bişey yok dedi o yuzden sakin ol korkulcak birşey yok canim🤗
Nesliern Kesinlikle bende kullanıyorum 6.haftadayız bi sorun olmamasına rağmen kullanmaya devam ediyorum vajenden daha etkiliymiş alınması ağızdan alınanda yan etkisi çokmuş ve etkisi azalıyormuş benim şöyle bir sorum olucak sabah kıl kadar inçe acık kahve leke gördüm sizce bi sorun varmıdır doktorum son kontrolde herşey gayet iyi demişti ama ben tedirginim biraz
landarch81 Nesliern o haftalarda benim de olmuştu. Açık kahverengi akıntım olmuştu. Doktora gittim hemen ama rahimde bir kanama yoktu. Bunlar olabilir demişti. O dönem kullandığım kan sulandırıcı iğneyi bırakmıştım sadece . Devam ederse doktorunuza bildirin bence
landarch81 Nesliern rengi koyulaşır ya da kırmızıya dönerse, sürekli olursa doktora görünün derim. İlkinden sonra 11-12. Haftada yine sütlü kahve renginde akıntı olmuştu ilkine benzer ama doktora bişey demedim o zaman kendiliğinden geçti zaten. Sizinki devam ederse doktorla irtibat halinde olun o sizi yönlendirir.
EbruKrhn denizers canım bende ilk ağızdan kullanmıştım benimde mideme dokundu doktoruma sordum vajinal kullanabilirsin ddi yatarken koyuyordum hiç kalkmadan uyuyordum tabi fazlası geri geliyordu ama bende kasık ağrısı falan yapmamıştı
denizers Minnakelifim03 mideme dokundu canım ondan içemiyorum artık ben de fitil olarak kullanmak istedim