Kader2121 Merhabalar arkadaşlar benim size bir sorum olcak 24+4 günlük gebeyim aşırı kansızlığim var ve Akdeniz anemisi taşıyıcı hastalığı var sizce normal doğum yapabilir miyim yada gününü beklermi erken doğum mu olur sizce bebeğin başı şuanda aşağıdaymiş
Padfoot Kader2121 ben de talasemi taşıyıcısıyım. Bu durum erken doğuma sebep olmaz. Hgb değeriniz kaç şu an?
Cikoleyla Padfoot ya merhaba bende talesemi minorüm, sizin süreç nasıl ilerledi. Kaçıncı haftada sekizde? Yükseltebildiler mi? Doğumda sorun oldu mu?
Kader2121 Dün baktırdım 8 çıktı doktor çok düşük demir ilaciyla falan yükselmez dedi hematoloji ye yonlerdirdi kan takviyesi alman gerekiyor almazsan doğum riskli dedi
Padfoot Cikoleyla merhaba 30. Haftadaydım o sıra. Venofer takviyesi yapıldı öyle 10 a çıktı. Bebek kanala girmediği için sezaryen oldum çok şükür bi sıkıntı çıkmadı, kızım sağlıklı
Cikoleyla Padfoot çok şükür, çok sevindim bi sorun olmadığına. Bende de Şuan iki doz fertamir deniyorlar. Alerjik etkisi olabilir diye çok istemedi doktor demir yüklemesini. Bakalım inşallah otuza kadar yükselir benimki de.