Karakaya38 Kızlar 6 haftalık hamileyim biraz önce kanepeye uzandım kumanda karnımla kaşıgımın ortasındaydı ve kumandanın oynadıgını gördüm kalp ritminde acaba bu benim kalp ritmim mi yoksa hissediliyormu böyle deneyen varmı acaba
EAY Karakaya38 bağırsak hareketindir o büyük ihtimal bebeği hissetmen bile 18 20 haftayı bulacak heycandan bunlar 😀
Zeyzey_12 Karakaya38 bi yerde okumuştum karnındaki hareketi kordondan bebeğe giden senin kalp atış ritmin yaparmış ☺️
aylinpalaa Karakaya38 atardamarlar toplardamarlar da hissediliyor elinizi karnınıza koyduğunuz zaman muhtemelen sizin kalp atışınız
PrensesAnnesi- Ya Allah aşkına bacım tamam heyecanını anlıyorum ama daha susam tanesi kadar bir bebişin kalp atışını nasıl duyabilirsiniz ? Öyle bişeyin mümkünü yok 😄
Karakaya38 PrensesAnnesi- kalp atışını duydum demedim zaten kumandanın hareketini söyledim dikkatli okursanız
PrensesAnnesi- Karakaya38 yoksa hissediliyor mu diye de eklemişsiniz canım seni yermek için söylemiyorum yanlış anlama ama hissedilmez 18- 20. Haftada anca hissedersiniz hareketlerini hıçkırıklarını :)