ZelihaaK Ben henüz cinsiyeti bilmiyorum 13+3 üz her konuda karın şekli olur, ağrı olur, yeme içme olur, göğüslerde vs büyüme olur tüm belirtileri yazar mısınız bilgilenelim henüz öğrenmeyen anneler için 😊
3babymom ZelihaaK 2 oğlum var şuan kıza hamileyim belirtiler hepsi aynıydı hamilelik hepsi aynı yani alakası yok cinsiyetle belirtilerin falan
minigimherseyim ZelihaaK hiç alakası yok bence benim aşermem olmadı bulantım vs herkes erkek dedi erkek hissettim bende en basından beri rüyalarımda gördüm karnım şişti sadece kilo almadım pek her gören erkek diyodu ama bugün öğrendik kızım olcak 🥰🤭🙈 belirtilerin cinsiyetle alakası yokmuş hissimde yanıldım diye ufak bi şok geçirdim ama alısıcam inş 🤣
Limonzeytin ZelihaaK sürekli ekşi tuzlu yiyen biriyim en baştan beri tatlıdan nefret ettm ağzma sürmedm, kalçalarm genişledi,karnım top gibi ama sivri değil geniş az daha, kışın çok ayaklarm üşüdü şimdilerde aşırı yanıyorum sol göğsm daha büyümüş şükür kızım olacak 😍🎀
ZelihaaK 3babymom tabiiki öyledir ve kişiden kişiye değişir ama illaki farklılıklar vardır siz hissetmemiş olabilirsiniz
ZelihaaK Merve6334 sol kasığımda ağrı oluyor kese soldamı yani bebeğin hareketlerinden yada kesenin büyümesinden başından beri ağrıları solda hissettim doktor erkeğe benziyor dedi ama net bişey demedi sağlıklı olsunda inşallah
Neslihan_55 ZelihaaK genelde sağ oluyor ama kum döküyorum o da aşırı ağrı yapıyor anlamadım hala nerde ne tarafta diye
3babymom Kese 3 ünde de sagdaydi sonuç olarak 2 erkek 1 kız hamileliğim aynı geciyor hiç bir fark yok sadece erkeklerde göbek çıkmıştı vücut aynıydı ama kızda kalça göğüs bir tık irilesti bu kadar başka fark olsa anlardım tabi sonucta yaşıyorum bu sureci
ZelihaaK 3babymom bana doktor erkeğe benziyor dedi ikili tarama yaptırmaya gittiğimde tahminde bulundu karnım çıktı evet ama ben 3 aylığız ve 5 kilo aldım ve bu zamana kadar hep aldığım kilolar göbeğime yansıdı yanlarımda doldu sol göğsümde Bir büyüme oldu sağa göre şuan daha iri ağrılarımı hep solda hissediyorum doktor tahminde bulunduğu için merak ediyorum çevremde karnımı gören erkek diyor ama hamilelik öncesi önde Bi göbeğim vardı değişik yani
ZelihaaK Neslihan_55 kese olayı değişiyor sanırım diğer arkadaşın kesesi sağdaymış 2 oğlunda şuan kızı olucakmış onda da sağ kişiye göre farklılık gösteriyor sanırım
ZelihaaK minigimherseyim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 2 kez rüyamda kızım olduğunu gördüm çevremde hep erkek diyor o yüzden sordum burdan anlaşılabilecek belirti var mıdır diye ama kişiye göre değişiyor işte benimde bulantı vs hiç olmadı hayırlısı bakalım sağlıkla al kucağına 😊
minigimherseyim ZelihaaK amin en önemlisi saglıklı olması inşallah saglıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi🙏🏻🥰 ama öğrenene kadar bi cinsiyete baglamayın kendinizi sonra sasırıyorsunuz 🙈
ZelihaaK minigimherseyim amin amin inşallah ben hep kız hissettim hep baştan beri, son kontrolde doktor erkeğe benziyor sanki diyince acaba kız mı yoksa gerçekten erkek mi merakı başladı her ikiside evlat sonuçta sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ama merak da ediliyor ister istemez işte 🙏😊
minigimherseyim ZelihaaK belli olmuyor benimde ikili taramada doktor idrar yolundan kız gibi tahmin ettim dedi ben tabi erkek hissediyorum ya inanmadım 😂 sonrada göstermedi bu güne kadar bugün gördüm gerçekten kız inş degişmez artık insan tuhaf oluyor 😂 doktorlar biliyor yani 😄😄😍