Hdamla Fasulyeemm aynı soruyu bende sormuştum :) ama çok normalmiş yaşadıkça anlıyorsun ki normal canım 22den sonra daha çok hissediyorsun ondan sonra hep hissediyorsun 😇 allahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah
YamurmitKayhan Fasulyeemm bazı günler cok yogun oluyor bazen daha az 34 deyim hala öyle ama senin ki erken ediyordur ama sen sürekli hissedemiyorsundur bazı hareketleri daha net oluyor ..
Aylakara26 Kızlar bizde yarın 18 hafta olcaz😊 ben devamlı bişeyler hissediyorum karnımın icinde sanki ikinci kalp var pıt pıt atıyor bebek harekleri mi bazi günler oluyor tak tak vuruyor 5-6 kez arka arkaya göz seyrekmesi gibi
Yarenelibol Aylakara26 işte o senin bebiiş ilk karın kurcalanması gibi sonra kelebek gibi oluyor sonrada tak tak vuruyor😂 gücü çoğaldıkça artarmış tekmeler yavaş yavaş
Maviss35 Fasulyeemm canım benim 3-4 gün hissetmediğim oluyordu senin gibi korkuyordum ama hiç korkma bir kaç hafta sonra dursada uyusam diyeceksin😂
Yarenelibol Canm 21+3 günlük hamileyim ve 19 dan beri tam net hissediyorum üç gün tık yok bi hafta bile hisetmediiğim oldu daha üç gündür anca anca şiddetlendi aşırı derecede bugün vuruyor hiç aralıksız sabah beridir bn burdayım diyor kasıklarımda ❤️😂🤭 korkma
Sibelle Deletedmom434 24 25 demissin normali bumu bilmiyorum yada ilk qebeye qore mi yoksa 1 ustu qebeye qore mi bir tecrubem yol ilk qebeliqimdeyim su anda 23 haftalik olduk 18 qibi hissetmeye basladim ben simdi böyle haydi dans diyorum resmen uzanip izliom ole tatli tatli herkez şokta duramiyo kurtlu cikar onu diyolar kizim benim ve babasi qibi catlak ve kurtlu olacak sanirsam😂😂😂😂
Deletedmom434 Sibelle herkeste farklı olabiliyor Benimkide 22 den beri çok hareketli 29 olduk uykumdan uyanıyorum 4-5 haftadır
Sibelle Canim anneler qüzel anneler anam benim kiz cok kurtlu ozamn 😂😂😂biz erken mi baslamisiz acaba buqun 23 olduk ama yerlere qöklere masallah qümbür qümbürüz 😂😂kastamonu × kahramanmaraş bebesi heralde ya halay cekiyo ya kolbasti oynuyoruz 😂😂 babamiz asker ona kendini qöstermek icin kurdunda duramayan bir kiz evlat bekliyoruz insallah Rabbim hepinizin mucizeleri i saqlikla kucaqina almaya nasip etsin insallah 😘😘
nur96 Fasulyeemm ben 16 haftalikda bir kez hiss etdim 17 hafalikda olduk 1 kez 18 haftalikda hec hiss etmedik taki 20 hefdeden sonra masallah hiss ediyorum nahrt olmayin boyudukce yavrularimiz daha cox hiss edeceksiniz