Detaylı ultrason ile ikili test karıştırılıyor mu acaba? Ben de ikili üçlü hiç bir test yaptırmadım ama detaylı yaptırın arkadaslar ikili test gen taraması down sendromu olup olmadigiyla alakalı ben her türlü doguracagim aldirmayacagim diye yaptırmadım ihtimallerle de hamilelik geçirmek istemedim ama sağlıklı olması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Detaylıda bir sorun gorulecek olsa doğumda hazır olacak doktorlar, gen tarama testi ve detayli ultrason farklı şeyler mutlaka yaptirin, gerek yok diyen doktoru da anlayamıyorum, çok hassas bir konu bu, ikilide bile doktorum sizin tercihiniz dedi karışmadi yorum yapmadı detayliya gerek yok diyeni anlamıyorum? Ha eğer doktorunuzun cihazı var da detaylı ultrason yapıyorsa perinatologa gitmenize gerek yok demek istemis olabilir mi onu bilemem ki zaten perinatologa yüksek riskli durumda ekstradan detaylı görünmek gerekebilir yönlendirir öyle durumda, uzun oldu biraz ama cidden sürekli görüyorum bu konuyu, herkes bebeğinin üstüne titriyor daha doğmadan görmeden özlüyoruz lütfen detayliyi atlamayın sonradan üzülmeyin🌸