Efulii Nrglesim2 bende cok hafif hissediyorm canım öyle minik ki sanki kayma oluyor gibi içimde insallah zamanla hissederz😇
Efulii ElifBzkrt benim cıktı canım gecen hafta daha minikti simdi daha cok belli ama şişlikte var epey. Ama dar bi sey giyince belli hamile oldugm 😂
Efulii nonparisienne masallah ne güzel ya benim belli 19.haftaya girecgz bir an da büyüdü karnım 1 hafta içinde😂 tarih güzelms gercekten😅
aslansmommm Efulii 22+1 ekimin ilk haftası görünüyor nasipse 😊 oğlum çok hareketli maşallah 🧿🥰 detaylı ultrason geçen hafta yaptırdım herşey yolunda şükür çok önemli bence yaptırılmalı 😊
OksijenliSu Efulii Benimde 5 Kasım görünüyor doğum ama bakalım. Belkide Ekim sonu olur. 😊 Detaylı ultrason yaptırmadım, yaptıracağım.
Efulii KorkuluAnne canım benim ya insallah her sey yolundadır böyle türlü türlü seyler söyleniyor sonra taş gibi doguyorlar etrafımda cok insan var inan ki umarm sende onlardan birisindir saglıklı sekilde alırsn evladını kucagına 🙏
Melekprenses 20 haftalık olduk bugün nasipse Ekim 5 ile 10 arası doğum olacak. Haftaya perşembe ayrıntılı ultrason var heyecanla bekliyorum. 4 oğlum var bir kız sevdasıyla yanıyorum Rabbim nasip etsin..
Efulii Melekprenses kızz daha öğrenmedn mi cinsiyeti 20 haftada nasıl belli olmadı 😂ayy insallah prenses gelir canım benim 👸💋
Melekprenses Efulii en son 16 da erkek dedi ama ben bir ümit ayrıntılıyı bekliyorm değişsin diye 🙄 dualarım hep o yönde. Amin canım amin amin amin
aslansmommm Efulii 3-4 kilo aldım 54 ile hamile kalmıştım 57-58 arası gidip geliyor şu an 😁 çok almamaya çalışıyorum ama bakalım son haftalar ne olacak 🤷🏻♀️ Siz 😊
Efulii Nrglesim2 ayy kendi mi göstermedi yoksa doktor mu demedi iyi duruyorsun ya ben çatlardm heralde 😂insallah en hayırlısı olsn canım benim
Nrglesim2 Efulii kendisi göstermiyo pozisyonları uygun olmadı bugune kadar inşallah perşembeye öğrencez
Momy_eyyuptalha Efulii doğum Ekim sonu Kasım başı demişti doktorumuz cinsiyetimizi net öğrendik sağlıkla gelsinler inşallah canım 🙏🏻❤️
Zeynep0607 17+4 doğumum Kasım 5 olacak öyle söylüyor doktorum😁 Bu cinsiyet meselesinden bende bıktım doktorum kız dedi ama ben hala emin olamıyorum ya😁😁 burda onca şey yazan var detaylıyı bekliyorum bakalım
zhrachangr Aslan02 evet benim 16+5 benimde kasıklarımda ara ara agrı oluyo bi müddet sonra geçiyo demek yaknız degilmişim 🥰