Rabianurbudak Kızlar 23+4 haftalık hamileyim bebeğim kasıgımda oynuyor bazende yukarı çıkıyor ama asagıda oynayınca canım açıyor Rahime baskı yapıyor normalmi böyle olan varmı ilk hamileliğim yardım ederseniz sevinirim🌸
moom222 Rabianurbudak benmde öyle cnm 23 haftadan ebri 29 haftaligiz arada yukarda arads assada kafasına göre 😅😅
BeyzaF Rabianurbudak 30+6 şuan 23.haftalarda benimde öyleydi hala öyle bi aşağıda bi yukarda ama artık daha çok can acıtmaya başladı 😅
dlrterzioglu Rabianurbudak Bende şimdi böyle bir şey sormak için konu açacaktım sizin yazınıza denk geldim 😂 21+2 haftalık hamileyim çok özür dilerim rahmimde hissediyorum sanki kıpır kıpır alttan biri gıdıklıyor gibi… Çok nadir yukarıda oynuyor acaba dedim bi sıkıntı mı var bi soracaktım tecrübeli olanlara 🤦🏻♀️ İyi bari yalnız değilmişim…
Rabianurbudak BeyzaF büyüdüğü için daha çok acır canınız allah sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın inşallah
Rabianurbudak dlrterzioglu benimde öyle oluyor canım rahimde oynadığı ıcın sureklı tuvaletım geliyor doktora gıdıcem sorucam bi
dlrterzioglu Rabianurbudak Kontroünüz yakında mı benim yaklaşık 20 gün var daha… Yakında giderseniz beni de bilgilendirir misiniz 😊