Gizemavsar mucizemizibekliyoruzz inşallah Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah 🤗
betuloflu Sedaozturk hep sağ tarafta duruyo bebeğim geceleri zorlanıyorum sağ tarafa yatmamak için ona rağmen hep sağ tarafta büyüme devam ediyor
Sedaozturk betuloflu benimde öyle canım bi doktora görün sende istersen biçin rahatlasın ben göründümde içim rahatladı kimene çok ilerlemişse stent takıyolarmış ama gerek kalmadı çok şükür doktor çok normal dedi sende içini rahatlat kötüyü düşünme
Ergunsed 31 haftaligiz 1650kilosu 41 cm boyu ben 3 kilo aldim toplamda doktorum normal gelisimi dedi gecen ay gittigimizde kilosu fazlaydi ve beni korkuttu iki hafta ilerde diyerek simdi normal sen minyonsun zaten bebekte iri dogmaz dedi ama ben ve esim 3750 dogmusuz yani umarim cok zayif dogmaz
Kbrmrt Asafinannesi 29+5 de kızım 1.600 dü. Ve iki hafta önden gidiyor. Doktor 50 grm fazlası var dedi 😃
Asafinannesi Kbrmrt yanlış doktor kurbanı olmuşum 😪 33 haftalıkmışım aslında ve bebeğim suan 2,250 gr 🤭 birden bi ay ileri artık resmen 😅
Nananusha Mrvkzgdnl her sabah 2 yumurta peynir zeytin salatalik olmazsa olmazimdir gyn icinde et tuketiyorum veya balik . sutu yogurtu bol tuketiyorum meyvede oyle
bsraanne Pelinzade benim de 32 de 1800 gr dedi Doktor normal sağlıklı bir bebek haftasıyla uyumlu önde yada geride değil dedi. Şimdi yüksek sayılar görünce tedirgin oldum ama normalmiş 🤷🏼♀️
Pelinzade bsraanne benimde haftasıyla uyumlu sağlıklı olsunlar da ama baya kilolu bebekler de var şaşırıyorum bazen sonra benim ki az mış diyorum kendi kendime 🤔
Pelinzade bsraanne doktor zaten kilolu bebek bekleme dedi 3 buçuk olur en fazla dedi genler de belirliyor Muş bende zayıf ve uzun doğmuşum sanırım anasına gibi doğacak
bsraanne Pelinzade ben de 3.5 kilo doğmuşum kilolu olması da sağlıklı olduğu anlamına gelmediği için ekstra kilo istemiyorum ama yeter ki haftasıyla uyumlu olsun gelişimi. İçimizi rahat tutalım sağlıkla gelsin bebişler 😇🙇♀️