Geçen sene bir gebelik yaşadım bilgim yoktu gebelik hakkinda sürekli alttan baktılar devlet Hastanesi’nde ve çok ilgisizlerdi 9 haftaya kadar 10 günde bir gitmem gerektigi söylendi her gittigimde ilgisiz ve kırıcı davrandilar aynı doktora randevu dusuremedigim için faklı dktorlara gitmek zorunda kaldım hep hatta kanamam oldu yine o hastahanenin aciline gittim bir erkek doktor denk geldi ve bana dediki sen neden geliyorsun devlet maaş vermiyor bize devlet hastahanesinde kimse ilgilenmez ilgilenmiyoruzda özele gitseydin ya anlık şoka girdim sustum kaldım eşime söyledim sikayertte bulunalım dedi uğraşmak istemediğim için gerek yok dedim yeterince kanamam vardı çünkü aynı gün başka bir devletin aciline gittim ilaç yazdı ve eve gönderdi yemek yiyemiyorum su icemiyordum nefes alamıyordum gece gündüz nefes alabilmek için çırpınır dururdum çok ağır geçiyordu ve birkaç hafta sonra da bebek geismedi kürtaj dediler olmasam şimdi dedim azar yedim dktordan zararlı olman gerekiyor diye mcburen kurtja girdim ve asistanlarin eline düştüm ve uyuşturma ypilmiyormus devlette canlı canlı 5 tane asistanın elinin altinda acidan kivrandim ağlaya ağlaya kontrole aldılar uzmanlar bu olmamış tekrar kürtaj dedi 2 kez canli canli kurtaja girdi aynı sekilde aynı acı.pskolojim o kadar bozulduki yaklaşık iki ay eşimle iliskiye bile giremedim kürtaj daki çektiğim acı geliyordu ve ben ağlamaya başlıyordum çocuk gibi…SİMDİ GEBEYİM OZELE GİDİYORUM 10 gün önce karnından keseyi gördü hiç alttan bakmadı keseyi gördükten bir hafta sonrada yolk kesesini gördük 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi sorduğumda bı sorun varmı diye hayır herşey yolunda tedirgin olacak bir şey yok diyor ama ben bir kaç gündür umutsuzluğa dustumya ilki gibi olursa ya kalp atışı olmassa ya kürtaj derse diye o kadar korkuyorum ki hayattan soğudum resmen panik geçiriyorum arada bi haftaya tekrar gideceğim kalbim yerinden çıkacak gibi hayata küstüm ve sürekli uyumak istiyorum atlatamiyorum ben bu korkuyu…Esenler kadın dogum hastahanesi ni hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum ilk gittiğim hastahane oydu. Kurtajimi da Bağcılar devlette yaptılar. Bu iki hastahane insanı travmaya sokuyor..🥺🥺yine aynı şeyi yaşamam umarım