MerveEbru Bebişime alıp almama konusunda kararsızım kimisi gerek yok diyor siz ne diyorsunuz hanımlar gerekli bir ürün mü ve yuvarlak olanlar mı daha iyi dersiniz yoksa dikdörtgen olanlar mı?
Deletedmom_110 MerveEbru Bana annem hediye almış kullanırım artık reflü yatağı almaya da gerek duymadım onu kullancam
Mavininbiri MerveEbru Ben aldım gerekli bence, hem yere bırakmak için hem de küçük beşik in içine koymak için aldım. Diktörtgen büyük boyunu aldım yuvarlak çok da kullanışlı gelmiyor.
tahaninannesi19 MerveEbru ben almıstım faydasını da gördüm şimdi tekrar cıkardım kızıma da kullanacağım inşallah 4 ay olana kadar besıgının ıcınde onunla yattı oturma odasına yanıma onunla götürdüm ben reflü yatagı almamıştım baby neste hafıf egım verıp o amacla da kullandım
Deletedmom83940 MerveEbru yataşın junosunu almayı düşünüyorum babynest biraz alçak geliyor bana reflü yatağı biraz daha meyilli
Beybiik MerveEbru ben aldım 3ay oldu doğum yapalı hiç gerekli bişi degilmis huzuli masraf. Baktım En sonunda günlük kullanımda biseye yaramıyor beşik içine koydum . Beşiğin içinde yatağınız yoksa bı ona yarar.