Gizemyakar Arkadaşlar Diyarbakır’da özel dünya doğum hastanesinde doğum yapan var mı? Memnun kaldınız mı
MerveEbru Gizemyakar Mardin’de yaşıyorum canım bizim burdan oraya gönderiyorlar bazen yengem o hastanede doğurmuş beğendi kendi ama herkes için bir olur mı bilemedim her hamilelik süreci farklı sonuçta
ilaydaelcinn_1 Gizemyakar Valla orası en uygun fiyatlı hastanelerden sanırım. Gebeliğimin ilk birkaç ayı oraya gidiyordum muayenelerimiz için. Şuan farklı bir hastane ve doktordayım. Bakalım, doğum için oraya dönebilirim fiyat uygunluğundan dolayı 🥲
Gizemyakar MerveEbru muayene için oraya gidiyorum doktorumdan memnunum ama doğum için bilemedim, odaları felan temiz mi, ebesi nasıl çok merak ediyorum. İlk hamileliğim 14 gün kaldı doğuma iyice korku ve heyecan bastı
MerveEbru Gizemyakar valla kuzum Batman’daki dünya hastanesinden de memnun çoğu insan yani doğuda ki insanların çoğunub ilk tercihi dünya hastaneleri oluyor. İçini ferah tut herşey istediğin gibi olur inşallah
Gizemyakar ilaydaelcinn_1 doğum ücretleri olarak evet en uygun hastane. Umarım gidenler yorum yaparda ona göre kesin bir karar veririz 🙏
ilaydaelcinn_1 Gizemyakar Geçen bir arkadaşım 2.sezaryen doğumunu orada yaptı, ilkini de orada yapmıştı. Dün konuştuk gayet memnundu hatta hem memnun olduğu için hemde uygun olduğu için sende orada doğumunu yap dedi 🙈 Doktoru da Çelebi bey.
dygaydgn Ne kadar doğum ücretleri acaba ? Bende bağlara gidiyorum orasıda gayet iyi yorumları falanda iyi bikaç kişiyle konuştumda
ilaydaelcinn_1 dygaydgn Sezaryen doğum ücreti 1700. Eğer değişmedi ise :) 🌸 Normal de 1000-1500 herhalde veya aynı bilmiyorum onu tam olarak.
Gizemyakar ilaydaelcinn_1 ben sordum. Normal 1 sezaryen 2 dedi. Ama doktordan doktora değişiyor mu bilmiyorum