uytanebru 20 haftalık hamileyim. Bugün tetenoz aşısı için doktora gittim. İlaçlarımı konuştuk. Bugünden itibaren folik asiti bırak dedi ama benim bildiğim hamilelik boyunca içiliyor. Bilginiz var mı annişler? Aynı durumu yaşayan oldu muu🥺
uytanebru benimmdunyamm Bana hiçbir şey söylenmedi ki. Şimdi demir ilacım ve kan ilacım var sadece. Geç oldu bana folik asiti bırak demelerii.
uytanebru Nnanaa Sanırım dediğiniz gibi çünkü herkes öyle yazmış. Çok teşekkür ederim. Bana geç bilgi verildii.
BeyzaF uytanebru 12.haftaya kadar kullanılıyor normalde 12 den sonra multivitamin kullanıyorsunuz doktorunuz bişey dememiş miydi
uytanebru BeyzaF Hayır söylemedi. Şuanda vitamin ilacımda yok. Sadece kan ve demir ilacım var. Anlamadım neden hiçbir şey söylenmediğinii.
NrcnGltkn uytanebru 🙈tabi tabi bırakın folik asit ilk 3 ay alınıyor snrasnda vitamin demir kan ilaçlarina fln başlıyorsunuz🙈
benimmdunyamm uytanebru folik asit bitti demir ilacına başladı birde devit3 damla kullanıyorum 25 haftada da magnezyum başladı
Deletedmom_110 uytanebru Bir paket kullandım o bitince başka şeyler yazdı doktor öyle olması gerekiyordu zaten senin doktor yanlış bilgi vermiş
Acemianneee08 uytanebru genelde 12-15 haftadan sonra folik asit değil multivitamin OMEGA 3 öneriliyor canım onlarn içinde de az miktarda var folik asit . Gebelil sonuna kadar kullanadabilirsiniz ama çok gerekli değil artık bebek için multivitamin başlamalısınız elenatal 2 falan