ramonun_annesi Kızlar hamilelikte en çok zorlandığınız nokta ney ben mide bulantısı ve uyku konusu çok zorlanıyorum oğlumda var 9 aylık sabahları 5te uyanır gündüz bir kere yatar oda yarım saat ama hamilelik bende çok uyku halsizlik yapıyor dayanamıyorum bununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum gerçekten onun dışında karnimda bir can taşımak çok güzel birşey 🌹❤️🥰
Sehersudi ramonun_annesi benim de geniz akıntım oluyır çok kötü. Midem bulanmıyor hiç ama o akıntı yüzünden midem çok bulanır. Geceleri yatamam. İşk gebeliğim de öyle oldu hastayım sandım. Ama ikimci gebeliğim de de aynısı olunca teşisi ben koydum. Em çok zorlandığım oydu
Deletedmom_110 ramonun_annesi İlk gebeliğim benjm ayaklarım şişmesi ve ağrıması benj çok zorluyorlar ortapedik terlik aldım evde giyiyorum iyi geliyor 33 haftalığız bu arada😊
benimmdunyamm ramonun_annesi mide bulantısı kusmaydi 6 haftada başladı 25 haftama kadar sürdü şuan da yanmalar başladı birde şeker insülin vurmak artık çok zoruma gidiyor
Ays_cskn ramonun_annesi Tansiyon oglumda tansiyon problemim baslamisti 22. Haftada simdi 21+3 olduk sukur duzenli olcuyorum normal cikiyor ama endiseliyim yinede beni zorluyor acikcasi birde 1,5 yasinda oglum var sukur uyukusu iyi ama bazen zorlaniyoruz tabi☺
momalice Sehersudi aynı şeyi yaşıyoruz kimse inanmıyor ama cidden hamilelikte oluyor bir tek bu hayatımda bu kadar geniz akıntısı ve sümüklülük yaşamamışım sadeve hamileyken olmuştu 😏
ramonun_annesi Deletedmom_110 hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah evet gebelikte el ayak şişiyor baya bende terlik bile giymeye zorlanıyordum tenime bişi değsin istemiyordum hele çorap zerre giymedim 😃
1anne3bebe Deletedmom_110 benimde 33 haftalık tam. Ayaklarım şişiyor ve çok ağrıyor. Artı uzun süre ayakta kalırsam uzandığım zaman kalkamıyorum belimden. Acı çekiyorum resmen. Bide bu aralar vajinamda batma dolgunluk gibi hislerim olmaya başladı. Sizde de varmı acaba?
ramonun_annesi benimmdunyamm valla ben ilk hamilelikte 9 ay çektim mide bulantısı 9 ay bulantı hapı kullandim ama boş yani ☹️ aynen mide yanması da ayrı dert zaten rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏🤲
Lahinnn benimmdunyamm kuzum konusmustuk daha onceden de sanırm doktor sekerle ılgılı sana dogurunca bebekte ani seker dusmesı olabılır dıye bısey dedı mi bır sekeri olan arkadaşa doktoru oyle soylemıs erken doguracakmıs da
Gmz_Srgn ramonun_annesi herhangi bir sıkıntı olmadı deği li ben de midem bulandiğı için prilam kullanıyorum da bir yandan da bebeğime zarar verir miyim diye de çok korkuyorum.
Deletedmom727271 İkinci hamileliğimi görünce ilk hamileliğim balayıymış resmen 😂 çok çektirdi bana ikinci bulantılar ağrılar riskler bilmem ne bitti şükür.
ramonun_annesi Ays_cskn benim oğlumun hiç uykusu yok ben resmen robot gibiyim eşim bazen takılıyor ölüden farkın kalmamış diyor 😂😂
Ays_cskn ramonun_annesi Zor valla uykusuzluk bende gece uykudan mama yapmaya kalkiyorum bir o bile nasil zorluyor Rabbim yadimcin olsun☺
ramonun_annesi Ays_cskn amin Allah razı olsun canım valla çok çöktüm ikinci hamilelikte sürekli uyku halsizlik yapıyor hiç dayanamıyorum ☹️
damiiss İlk başlarda bulantı beni çok zorladı. O kadar zorlanıyordum ki bulantı yüzünden o kasılmalar dan yüzüme kan oturmuşluğu bile var. Şuan ise baş ağrısı, kafam böyle davul gibi kendime gelememe durumu yaşıyorum🥺 ve daha başlardayıım 13+3
ramonun_annesi damiiss aynıyız bende ikinciye hamileyim 13 haftalık oldu hiç sorma ya hamilelik gerçekten zormuş yaşamadan bilmiyor insan
Seyma2311 damiiss ay gerçekten o kadar beni anlatmışsınız ki 13+2 yiz aynı sizin gibi ne bulantıdan gözüm açılıyor ne de baş ağrısından bulantı bir şekilde geçiyor ama migrene hamilelikte çözüm yok galiba
damiiss ramonun_annesi kendimi zaten ilk başlarda hamile gibiyim diyordum şimdi hasta gibi hissediyorum 😔 nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum