Yareniz Henüz doğum yapmadım alışveriş yapıcam doğumum ağustosa geliyor anne çantasında en olması gerekenler birde en iyi pişik kremi annneler 😘🙄
lunam Yareniz iva natura, hem içeriği temiz hem de etkili. Ben çok memnun kaldım. Kızım da pişik olmaya başlamıştı, ertesi güne geçirdi.
kuzeymomsss Tgceetali_08 bence övüldüğü kadar etkili değil. Kantaron yağı resmen 1 günde geçiriyor. Tabi her bebeğin cildi farklı olduğu için
Nskyhn kuzeymomsss kesinlikle benim arkadaşım hiç krem almadı hep kantaron yağı sürdü. Şimdi ben de kayınvalideme söyledim kantaron yağı ayıracak doğduğunda onu düşünüyorum. Sadece sdo ya da mustela alayım dışarı çıkarken bir şey olursa yanımda bulunsun diyorum
Tgceetali_08 kuzeymomsss yani bilemicem canım 5 yeğenim var etrafımda yine bir sürü çocuk var hepde sudocrem kullanılıyor çokda memnunlar herkesin cildi aynı olmaya biliyo
kuzeymomsss Nskyhn ben mustelanın pişik önleyici kremini kullanıyorum, popo kısmında çok hafif pişikler oluyor ama can acıtıyor yani. Benim kayınvalidemde kendi yapıyor o yağı çok güzel yani ben hamileyken de kullandım hep hiç çatlağım olmadı
SerraveAnnesii Bebeğim 2 ay 11 günlük doğduğundan beri her altını açtığımda mustela sürüyorum daha hiç pişik olmadı 😇
Nskyhn kuzeymomsss yaaa ben de şimdi kargodan bekliyorum gelsin karnıma falan pehlivan gibi sürmeyi düşünüyorum inşallah bende de olmaz 😍
Tgceetali_08 Mercimekos hangi içerik temizki söylermisin yediğimiz kullandığımız dokunduğumuz herşeyin içinde Bi kimyasal var ve önüne geçemezsin bunun canım sudocrem kullanıyoruz ve çokda memnunuz herkesin kendi tercihi