Skywalker Merhaba hamilelikte koltuk altımda bikini bölgemde ve yanagimda bölgesel kararmalar meydana geldi bu kararmalar hamilelik sonrasi geciyor mu yoksa tedavi mi görmek gerekli?
Deletedmom73711 Skywalker Al benden de o kadar. Göğüs ucum, özel bölgem ve koltuk altım kararıyor git gide. Hadi diğerleri neyse de elbise falan giyecek olunca utanıyorum koltuk altımdan🫣 İnşAllah geçici bir şeydir, şurada bekleyeyim belki tecrübeli birileri yazar
mercimekmi Skywalker boynum göğüslerim baya karardı benimde. annem geçende boynunu iyi yıkayamadın mı diye sormuştu sanki kirli gibi duruyor utanmaya başladım ben de artık
Brckose61 Skywalker ilk hamileligim , beyaz tenliyim ve özel bölgem , koltuk altım, goguslerim sanki esmer tenli biri gibi oldu :( inşallah geçer
Skywalker Deletedmom73711 gecme hizi da onemli tabi psikolojik olarak doktor alttan muayene etmek istediginde bile cekiniyorum ki cok beyaz tenli biriyim kararan yerler kendini cok guzel belli ediyor😅 geciyor ise de ne kadar surede acaba? Pek yazan olmadigina gore bahti karalar olarak bu kadariz sanirim😅
Alyadnz33 Deletedmom73711 benimki geçti ben beyaz tenliyim bacak aralarim özel bilgem koltuk altim kömür gibi oldu sonra hep yoğurt süt sürdüm bembeyaz oldu şuan eski rengine döndü çok şükür ama kişiden kişiye fark var kalıcı da ola bilir yengemde kaldı kadın hayata küstü resmen
mhmmddgc Deletedmom73711 Geçiyor merak etmeyin ☺️Kızımdada kararmıştı lohusalık döneminde terinle sil dediler boybum falan komple et beniydi beniö Hepsi geçti. Özel bölgemde geçmişti
Skywalker mercimekmi benim tam yanagimda cizgi oldu kalemle cizmis gibi ya da hafif dovme yaptirmis gibi en cok ona uzuluyorum🥲
MerveKozann İlk hamileliğimde sona doğru benimde kapkara olmuştu bikini bölgesi koltuk altı burnumun kenarları çene altım 🫣🫣 Doğum sonrasında zamanla geçiyor Şimdi ilkine göre daha az karardım son 1 ayım var
Skywalker Valla yaz da geliyor kisa kollu giysem bile koltuk altim altindan belli olacak diye endiseleniyorum doğum sonrasi ne zaman geciyor veya tamamen geciyor mu acaba?
MerveKozann Skywalker evet hepsi tamamen geçti hiçbirşey kullanmadım. Dediğim gibi şimdi yine çıktı göğüs altı bikini koltuk altı doğumdan sonra onlar da gider kafaya takmayın. Hatta benim koltuk altımda kitle gibi birşey çıkıyor o da zamanla iniyor
Deletedmom73711 Skywalker Allahtan benim doktorum ultrasonla bakarken odanın ışığını kapatıyor, loş ışıktayız yoksa adam ağlardı kesin😂😂🙊
Skywalker Limon karisimlari falan da var ama kendiliginden gececek olmasini bilmek istiyor insan yine de😆
deryabayramm33 Sadece bende oluyor bu durum saniyordum😁 yalnız olmadığımı görünce sevindim ne yalan soyleyim 😁😁 göğüsun normal haline geldiğini çok duydum da diğer bölgelerde kalıcı diye biliyorum
Merveozr 21.haftadayım benimle özellikle koltuk altımda kararma oldu inşallah geçer pek geçecek gibi gelmiyor :( 0 kol elbise giymek hayal oldu