Renginveannesi_ 34+4 deyim geçen hafta nst girdim sancım çıkmadı. Artık hareketlerini çok güzel hissediyorum sırf bu yüzden doğmasa da hep böyle kalsın felan diye geçiyorum içimden 🤦🏻♀️😂 devlette kontrolüm ve aylardır sıralar açılmıyor burada acilden giriyoruz artık bugün de acilden gireceğim zaten doktor konuşma canlısı değildi en son 31 de gittim 1.600 Gr demişti kızım olacak nasipse ve benimde boyum kısa eşimin de minyon olacak galiba çünkü iyi sıkıntı yok demişti ama ne suyumu ne bebek pozisyonunu hiç birşeyin söylemedi ben de sorunca sıkıntı olsa söylerim ben diye terleyip atmıştı ultrason istedim onu da vermedi çok moralimi bozmuştu şuan herşey güzel gidiyormuş gibi bir hissiyat var ama kilosu suyu plansenta sağlığı ve bebek konumunu bilmediğim için de tereddüt kaygı yapıyorum ister istemez. Bu haftalar da ağırlaştığımı hissediyorum geçen hafta pencere kapı sildim yani siz düşünün 😂 ama artık üzerimde bir ağırlık var ve sıcak basıyor günde 2 kez duş alıyorum onun dışında ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı bariz hissediyorum bakalım ilerleyen günlerde neler olacak heyecanla bekliyorum şimdiden hepimiz sağ salim kucağımızda evladımızla çıkmayı nasip etsin inşallah bir avaz da doğuralım eli ayağı aklı fikri sağlam sağlıklı evlatlarımız olsun 🤲🏻 hamilelerin duaları kabul olur derler dualarda buluşalım 🤲🏻🥲😇