nurnur13 Kızlar aldınız mı A101’den bişeyler? Ben sabah 9da eşimi gönderdim 😂 Göğüs pompası aldım eve gelince de denedim valla çok iyi çekiyo elimi koydum çekmiyo gibi geldi göğsümde denedim ilk modda bile hemen sıvı geldi göğsümden (normalde akmıyor) sonra hemen kapattım. Banyo havlusu, ağız mendili, müslin battaniye ve pike de aldım birer tane. Omuz bezi bulamamış ondan da aldırcaktım 2-3 tane 😂😂 Müslin battaniyenin kumaşı çok güzeldi bu arada
Deletedmom83940 nurnur13  bende bunları aldım ağız mendili göğüs pompası falan kalmamıştı
SerraveAnnesii nurnur13 Bebeğim 2 aylık bende müslin battaniye almak istiyorum bu havalarda çok iyi oluyor ama hala gitmedim inşallah kalmıştır 😂
nurnur13 smnrsmnr aynen biliyorum bir pompadan sonra kapattım zaten hemen, içim rahat etsin çekişini göriyim diye denedim 🙏
smnrsmnr nurnur13 ömrü nasıl acaba bende almak istiyorum. Gerçi bitmiş olabilir yorumlarına baktım 1 ayda çekim gücü düşüyor diye ama dışarıda da çok pahalı
nurnur13 smnrsmnr valla bilemiyorum ama inşallah azalmaz, fiyatına göre iyi şu an diğerleri bundan kat kat pahalı alamazdım
smnrsmnr nurnur13 ben d0n gittim a101 e çalışan abla eczaneden falan al dedi. Bende almadım. İyi birşey al dedi. O yüzden bıraktım
Deletedmom_110 nurnur13 Alışverişimiz bittiği için bişey almadım da sorum olacaktı bana anne yani yatak hediye geldi kullananlar var mı nasıl memnun musunuz
Mervesmsek22 Deletedmom_110 hamilrlğimde almıştım 2 aylık bebeğim var emzirme yastığı ve babynest elim kolum oldu bebeğim hep onun içinde yatağının içine koydum geceleri orda gündüzleride oturma odasına onunla götürüyorum uyuyunca yatırıyorum kv ve annemgile felan giderken de yanımda götürüyorum çok kullanışlı
aymus Nevresim takımı ,müslin battaniye, pike,çorap,ağız mendili vs.aldım kalanlardan Pikenin dokusu çok güzel gerçekten
Deletedmom_110 Mervesmsek22 Mesela ben salona da beşik alacaktım o zaman almama gerek yok mu onun içinde yatırırım zaten 6 aydan sonra çok da ihtiyacım olmaz
2cocukluana Muslin aldim ama baya inceymis genede yaz dogumu olacak kullanilir mendil corap aldim.pike cok guzelmis buyutuda buyuk herseyde kullanilir 1 tane almistim actim dokusunu kumasini begenince birtane daha pike aldim.
Deletedmom_110 Mervesmsek22 tavana asilandan mi bahsediyorsun ondan duymuştum birkaç kez kullanışlı oloyor mu