Masalsu Kızlar 10+4 günlük bebek göründü oynuyor ayakları vuruyor elleri açıp kapatıyor ama bir cinsiyet tahmini olmadı ay çok heyecanlıyım kimler benle aynı haftada giden var mı bu ara doktora size ne dediler ❤️🫶🏻🫶🏻
Aslan02 Masalsu henüz çok erken cinsiyet için ☺️Hayırlı olsun bu arada. 12. Haftadan sonra tahminde bulunulabilir.
Annesininportakali53 Masalsu çok çok erken canım bebegin cinsel organları 12. Haftada oluşmaya başlıyor 16. Haftada tamamlanıyor 12 den sonra eğer ozel hastaneyse tahmin yapabilir bazen o tahmin bile yanıltıyor en iyisi 15. Haftadan sonrasi şuan yapacağın tekmeyi sağlığı gelisimi için dua etmek 🥰
Deletedmom_110 Masalsu Kız ise geç belli oluyor ben hep özele gittim orda bile belli olmuyor 16 da göründü cinsiyeti benim kızımın
Neslihan_55 Masalsu ben 12+4 ken gittim hala göstermedi nasipte 16. Haftayı bekliyoruz canım benimde eşim aşırı heyecanlı
Masalsu Annesininportakali53 özele gidiyorum canım 12 hafta olunca beni ikili teste çağırdı o zaman belki belli eder inşallah 💐 dua ediyorum hep 🥰
Annesininportakali53 Masalsu bende özelde oldum %90 kız dedi bacak arası bombostu bir sonraki gidisimizde emin olamadı bacak arasında kordon vardı bende erkek hissediyorum ama bakalım şimdi randevuma 1 hafta var 15 haftalik olcaz🥰
Masalsu Annesininportakali53 maşallah 🥰 bende kız hissediyorum eşimle ama biz hariç herkes erkek diyo 😅😅
Oykubydarogullari 12+5te %90 erkek demişti doktorumuz 17de kesinleşti oğluşumuz🧿🥰 şimdi de 30 haftalığız Allahın izniyle🧿🙏🏻💞
Masalsu Oykubydarogullari beni de tekrar çağırdı gidicegim zaman 12 haftalık olcam o zmn belki söyler bişey sağlıkla gelsin inşallah 🥰❤️❤️
Masalsu Neslihan_55 inşallah görürüz 🥰 benimde eşim öyle kalbini video çekmiş açıp izliyor sürekli 😅😅