Ipekkarakus0 22 haziran doğum tarihimiz heyecan korku hepsi birbirine karışmış durumda sizde durumlar ne arkadaşlar ☺️🙈
meir22 Ipekkarakus0 benim de son 27🤗 ikinci hamileliğim doktorum önümüzdeki günlerde gelebilir dedi. Heyecanla bekliyoruz bakalım 🥰
sareninnannesii Ipekkarakus0 yaa çok az kalmış bizim de 53 günümüz kaldı uygulamaya göre 😌ama bakalım bebişler ne zaman gelmek isteyecek inşallah zamanında olur hayırlısıyla 🥰 çok heyecanlıyım ya günler hem geçmek bilmiyor hem hızlı geçiyor anlayamadım gitti..
Ipekkarakus0 34btlgkhn34 benim sezeryan 22 sinde kucağımda Allah izin verirse ☺️ Sizin bebişinde yeri rahat baya demekki annesi ☺️
34btlgkhn34 Ipekkarakus0 galiba öyle ama artık gelsin istiyorum böyle beklemek ne kadar zormuş gerçekten
Ipekkarakus0 sareninnannesii ilk hamile kaldığımda zaman hiç geçmeyecek gibiydi aynı dediğin gibi bi çok hızlı geçiyor bi geçmek bilmiyor insan tuhaf duygular hissediyor sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏☺️
svbarut Ipekkarakus0 benim normal doğum 21 Haziran gösteriyor ama sezeryan olucam 10 Haziran olabilir
Ipekkarakus0 34btlgkhn34 bende zorlanıyorum artık gerçekten heleki sıcaklarda geldi Allah yardımcımız olsun