Serapa
Canim benim ben 23.05.22 spinal sezeryan oldum son anda karar verildi catimdan dolayi ve bebisin kalp atimi dusuyordu sancidan dolayi son anda sezeryan islemlerim tamamlandi falan bana ameliyat esnasında anestezi uzmani sordu genel ni istersin spinal mi ilk dogumun olacağı icin spinal dedim simdi başlıyoruz ozaman dedi ilk once derin nefes almami soylediler ki gerçekten de ise yaradi ben igneden cok korkan panik olan birisiyim derince bir nefes aldim anında hissetmedim bile sinek ısırığı bile gibi hissetmedim düşünün benim aci esigimde çok düşük herşeyi hissediyorumm 🤷🏼♀️
Dakikasinda uyustum uyusmam hissederim diye cok korktum ama saniyesinde uyusuyorsunuz korkmayin ben cok telase ettim biraz panik atak tuttu keske yapmasaydim panikten çarpintim tuttu bebişi çıkarttılar o an cok guzel zaten onun o sesi kokusu sicakligi yanima getirdikleri an o kadar guzeldi ki telaş etmeseydim diyorum keske ilk iste ondan nasil olacagi hakkinda fikrim yoktu siz sakin olun dediklerini uygulayin yeterli tabiki dogum sonrasi ilk kalkis vs biraz zor oluyor ama doğumdan sonraki sabah kalkip yurudum yavas yavas tek basima koridorda cok iyiydi benim icin evdede zorlandim 4. 5. Gunde tamamiyle olmasada cok daha iyi oluyorsunuz inanin sadece spinal oldugu icin baş ağrısı vs cok fazla oluyor bol bol yürüyüş su ve agri kesiciilerinizi vaktinde alındığında cok olmuyor bide kahve öneririm sağlıkla kucağınıza alin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻