Seymaemre Gmzekya kuzum kaç haftalıksın ? Yedikten sonrada yediğine pişman oluyorsun o mide sıkıntısından bende oyle oluyor.Doktora sordum bana çekiceksın mecbur dedi cidden bi çaresi varsa banada soyleyın kız 😔
Cemrelif Gmzekya renee tablet veya şurup verdi doktor. Bir süre en azından rahatlatıyor. Özellikle yatmadan önce alıp öyle uykuya dalıyorum. Almazsam yanmadan dolayı kesinlikle yatmak bile mümkün olmuyor
Aybukealtintas Gmzekya aylardır çekiyorum bu problemi, doğal yöntemlere denedim doktorum renee şurup verdi onuda denedim hiç birsey etkili değil birtek kusarsam rahatlıyorum valla digerleri 5.10 dk lık geçici çözümler oluyor
dilanbartos Ben de herşeyi denedim. Hatta kusmaktan 8 kilo verdiğimde 8 gün hastanede yattım. En son uyutmadan endoskopi yaptılar. Midemde enfeksiyon çıkmıştı. Türkiye’deki ismiyle nexium kullandım. O olmadan kesinlikle güne başlayamıyordum. Sonra düzeldi.
Gmzekya Babies16 Acaba bende de mi öyle 12 haftalık bebeğim aslında miğdemin bu kadar erken yanmasını beklemiyordum normalde bebek saçlanmaya başladığı zaman olur diyolar bu şikayet ama bende erken oldu ya da normal bilmiyorum ilk gebeliğim acemilikte var
Babies16 Gmzekya reflunuz olabilir.yanma reflude oluyor. Dr nza dansin uygun ilaclardan versin.yojsa mide rahatszligi cok zor.beni mahvetti