Seldaapk renginnnock 30.haftada gittim en son 3 hafta sonra gel artık haftada bir nst gireceksin dedi.
Gamzeates renginnnock 31+4 haftalığız doktorum 2 hafta sonraya çağırdı devlete gidiyorum randevu bulamazsam dedim direk gel yanıma dedi
Aslnrbl renginnnock bi sıkıntı olmadığı sürece ayda bir gittim doktorda oyle cagiriyor zaten bu zamana kadar en son 26 haftalikken gittim su an 31 haftaligim 32yi bekliyorum izin raporu almak icin cok sukur haraketlerini hissettigim icin evhamlanmiyorum artik😊
Halis25 Özele gidiyorum en son 32 haftalıkken gittim doktorum bir ay sonra gelmemi söyledi, sorun yoksa sık gitmeye gerek görmüyorlar.
mydeno13 Halis25 bende 33 haftalığım 34 diyelim hatta doktor 2 gafta sonra gel dedi özele gidiyordum sonra devlete geçtim özel deki doktorum da her hafta çağıracağım dedi her gidiş para nts para
Sinemmmasya Seldaapk Bende 31 haftalığım planlı sezeryan olcak ilk doğumum sezeryan olduğu için. Benimde her hafta nst bağlanmam gerekir mi acaba
gamzeozer16 Gamzeates 31 haftadan sonramı 2 haftada bir e düsüyor acaba kontroller bende gittiğimde 31 haftalık oluyorum ondan sonra mı 2 haftada bir cagırıyorlar
Gamzeates gamzeozer16 evet 31+3 tüm gittiğimde de doktor iki hafta sonra gel dedi muhtemelen size de öyle söyler
3oglanannesi renginnnock 32 haftada gittim 35 de gel dedi planlı sezeryan olacağı için sonra haftada 1 çağırır yada 15 güne düşer muhtemelen
ebru_mert RukenayazZ12 bebeğin gelişimine bakıyorlar ve doğumun başlamadan genelde sezaryana almaya çalışıyorlar 38 haftadan sonra planlı sezaryan oluyor genelde
3oglanannesi RukenayazZ12 benim 2.doğumum ilkinde de ikiz di mecbur sezeryan olacak demişti ilk gebelikte planlı sezeryan yapan zor
gamzeozer16 Gamzeates he ben 28 haftalıkken gittim 1 ay sonra gel dedi bana ama ben randevuyu 3 hafta sonraya buldum ozamanda 31 oluyorum 16 sında gidicem bir sorun olmaz herhalde sanırım yaaa
Seldaapk Sinemmmasya benimde ikinci bebegim benimde sezeryan olucak planlı bana bu şekilde söyledi sanırım haftada bir giricem ben artık
Acemianneee08 renginnnock özel takipliyim 32. Hafta sonrası 2 haftada bir çağırdı canım hem nst hem kilo alışını takip etmek için . Bizim kontrol muayene 15. Gün geçerli o yüzden 1 kere para ödemiş oluyoruz
Babymomhappy 28 den 34 e kadar 2 haftada 1 gittim. 34 ten sonra hafta da 1 görüşelim dedi ama benim bebeğim makat gelişli ondan öyle demiş olabilir
Meldaa55 renginnnock devlete gidiyorum 29. Haftamdan beri 15 gunde bir cagiriyor 31 de de nst ye de girmeye basladim